1/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon is szép vagy! :)
2/23 anonim válasza:
Hát csúnya vagy az tény. De egy kis mosoly , kedvesség sokat javíthatna a kinézeteden. Ne vágj olyan ló pofát.
3/23 anonim válasza:
Nem tudom eldonteni hogy most direkt mutogatod magad az egod miatt, vagy tenyleg ennyire onbizalomhianyos vagy... nem vagy egy kifejezett szepseg, de csunya semmikepp sem vagy.
4/23 anonim válasza:
Nem vagy csúnya,viszont szerintem ez a haj nevetséges! :D Valami természetesebb beütésűt válassz :D Ilyen színű természetes haj nincsen,szóval ezt felejtsd el! Már csak azért is,mert ha kezd lenőni,nagyon nagyon meg fog látszani :) A szemöldököd szerintem túl van rajzolva,látszik,hogy alapból sem hiányos,azaz felesleges :)
Ezeken kívül szerintem szép vagy :)
5/23 anonim válasza:
Nyugi vannak nálad csúnyábbak is.
6/23 anonim válasza:
Persze, nagyon hihető. Gondolom valami önimádó kiscsaj lehetsz ha ide is kiteszed a képed... egy csúnya lány ilyet nem csinál. A hajad színe persze ronda.
7/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyáltalán önimádó/egoista.
Amióta élek, gyűlölöm magam és a kinézetem.
Ezért is tettem fel a kérdést hogy min tudnák változtatni hogy valahogy ki is nézzek.
2015. aug. 29. 17:21
9/23 anonim válasza:
Szerintem nem vagy csúnya :) a hajad színe nagyon tetszik, nekem is hasonló :D én amúgy esetleg megpróbálnék frufrut vágatni a helyedben, mert elég magas a homlokod, és szerintem jobban állna mint ez a frizura :) esetleg megkérdezhetem hány éves vagy amúgy? (18l)
10/23 opened paradise válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy az.
Csak a szemöldököd ne szedd ilyen csodálkozósra :D
De nekem a hajad színe is tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!