Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemény erről a testről...

Vélemény erről a testről lányok? Eléggé önbizalomhiányos vagyok, és nem vagyok valami nagy dumagép. Volt már barátnőm de nem merek nyitni :/ 18/F

Figyelt kérdés

Kicsit önbizalomhiányos vagyok . Edzőterembe járok , szóval látszik azért ,hogy van rajtam némi izom , de nem tudok nyitni .

Kép:

[link]

2015. aug. 28. 17:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tudod te mit meg nem adnék egy ilyen testért???!!!

Te meg itt sajnáltatod magad??

2015. aug. 28. 19:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy úgy jön le a kérdésembol hogy sajnáltatni akarom magam. Erről szó sincs , de akkor sem tudok kezdeményezni.
2015. aug. 28. 21:01
 13/14 anonim ***** válasza:
De a testednek mi koze van az onbizalomhianyhoz? Ezzel nem fog meg nőni hogy agyon dicserteted magad itt... nem kell az utcan pedofilkodni :D jarj bulizni ott ismerkedj persze ne plazacicakkal ha komoly kapcsolatot szeretnel. Sokan furcsanak tarthatnak hogy csak ugy odamegy egy srac ismerkedni (persze ezzel normal esetben semmi gond nem lenne csak a mai vilagban mar ... ja es ezzel nem akarzalak megbantani. :)
2015. aug. 28. 22:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát te tiszta hülye vagy!

"Jól nézek ki, okos vagyok stb.... de nem merek nyitni! Úristen most mi lesz????"

Elárulom, hogy a legtöbb lány a magabiztos fiúkat szereti, ami nem egyenlő a bunkósággal. Neked kellene olyan lány, aki folyton csak nyafogna, hogy "Jézusom, de kövér vagyok! Itt egy pattanás" stb.

Nem kell ezt az ismerkedős dolgot véresen komolyan venni. Leszólítod, nemet mond, mész tovább. Semmilyen hatással nem lesz a későbbi életedre.

Ha valami hobbihelyen vagy (konditerem, kutyás park, festőtanfolyam...) odamész beszélgetni a hobbidról. Nem leszólítani kell a lányokat, beszélgetni velük. Aztán majd kialakul.

17/L

2015. aug. 28. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!