Vélemény erről a testről lányok? Eléggé önbizalomhiányos vagyok, és nem vagyok valami nagy dumagép. Volt már barátnőm de nem merek nyitni :/ 18/F
Kicsit önbizalomhiányos vagyok . Edzőterembe járok , szóval látszik azért ,hogy van rajtam némi izom , de nem tudok nyitni .
Kép:
Tudod te mit meg nem adnék egy ilyen testért???!!!
Te meg itt sajnáltatod magad??
Hát te tiszta hülye vagy!
"Jól nézek ki, okos vagyok stb.... de nem merek nyitni! Úristen most mi lesz????"
Elárulom, hogy a legtöbb lány a magabiztos fiúkat szereti, ami nem egyenlő a bunkósággal. Neked kellene olyan lány, aki folyton csak nyafogna, hogy "Jézusom, de kövér vagyok! Itt egy pattanás" stb.
Nem kell ezt az ismerkedős dolgot véresen komolyan venni. Leszólítod, nemet mond, mész tovább. Semmilyen hatással nem lesz a későbbi életedre.
Ha valami hobbihelyen vagy (konditerem, kutyás park, festőtanfolyam...) odamész beszélgetni a hobbidról. Nem leszólítani kell a lányokat, beszélgetni velük. Aztán majd kialakul.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!