Szerintetek az gáz ha egy 14 éves fiúnak derékig érő "raszta haja van és Mr. Bustát utálja?
Teljesen ki tűnik a tömegből, óriás pólókat vesz fel, füvezik...
Én se vagyok egy bustafan ...
Hippi vagy mi? Vagy Jamaikai pap? Én is XXl pólót hordok, mert ebben érzem jól magam. A gatyám is bő, nem az a kis feszülős mustárságra amit manapság hordanak. A fejem tarkopasz és gangsta rappet hallgatok, nem magyar előadóktól. Nem képzelem magam gangsternek, csak így érzem magam jól. A fültágítót nem tudom minek hordják vagy mire jó, csak annyi jött le külső szemlélőkét, hogy jól eldeformálja a fület, meg hülyén néz ki. Bustát sokan utálják, de már ez is lassan divat lesz. Amúgy szerintem mindenki úgy öltözik, ahogy akar. Füvezni viszont nem kellene, a derékig érő raszta hajnak meg az lesz a gyümölcse, hogy 25-30 éves korára kopasz lesz.
Azzal viszont szerintem nincs baj, ha kitűnik valaki a tömegből. Manapság mindenki felveszi a mustársárga gyűszűt meg a boros hányás színű pordó pólót amiből kilátszik a köldöke, mert annyira feszes. Nem beszélve a focista frizuráról. Én például felvettem egy ilyen "csőgatyát" és nem éreztem magam jól benne, túl szűk volt, nem is értem hogyan kap vért a herétek. Szűk pólóban megint nem érzem jól magam, pláne ha V nyakú, valamint rózsaszín vagy lila színekben pompázik. Ez valahogy nem az én stíluson, de nem is szoktam emiatt leszólni senkit. Ők se szólnak be amiért úgy öltözök be, mint 50Cent. Nekem ez, nekik az. Kinek a pap, kinek a papné. Felesleges elítélni egymást a külsőségek miatt. Ő nem érzi magát gáznak, inkább a páváskodást érezheti annak. A feszülős farmeros, bubi frizurás srácok meg azért nézik "gáznak", mert kilóg a sorból. Ennyi.
Tuti menő lehet a gyerek am mr bustaval kapcsolatban az lenne a cink ha szeretné
De füveznie nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!