Nagyon ronda a mosolyom?
A fogaim sárgák,bármit is csinálok velük,semmi nem használ. :( Alapból is ronda,nagy fogaim vannak. :( Szerintetek nagyon ronda?? Megmondhatjátok őszintén,ha az,fel vagyok készülve a legrosszabbra is! :)
( a számon egy natúr csillogó rózsaszín Labello van)
Kérlek,kort én nemet is írjatok! Köszönöm! :)
Nem szeretnék fogfehérítést csináltatni,mert állítólag szétroncsolja a fogakat,és amúgy is baromi drága,eltartana 1-2 évig összegyűjteni rá 80ezer forintot.
Sajnos genetikailag ilyen,mindig is mostam rendesen fogat :(
Úgy irigylem azokat az embereket,akiknek már messziről virít a hófehér fogsoruk. :(
Szerintem is keresd fel a fogorvosod, az biztos tud valamit ajánlani vagy kifehéríti őket valamilyen szerrel (nekem azt csinálta), utána meg csak az a dolgod, hogy mindennap min. 1x fogat moss 3 percig. :)
A mosolyoddal nincs baj, viszont a sárga fogak tényleg sokat rontanak. :/
Esetleg még annyit tudok tanácsolni, ha már sárgásak a fogaid, akkor egy sötétebb színű rúzsnál az nem annyira feltűnő. :)
Bocsi, nem láttam a kommented.
Szerintem egy fogfehérítéstől még nem roncsolódik a fogad, de biztos van olyan, aki jobban ért ehhez, mint én.
Azt nem tudom, hogy drága-e, mert nálunk 22 ében aluliaknál ingyen csináltassák és nekem is ingyen volt, mert még nem töltöttem be a 22-t. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!