Fiúk! Inkább vékony; kis mellű; formás, feszes fenekű, vagy inkább erősebb testfelépítésű (De nem duci! ) ; nagy mellű és kevésbé formás, feszes fenekű lányok tetszenek nektek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 23:32
11/15 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése. Személy szerint ha már választani kell akkor a második. Én a nagy formás melleket mindig jobban preferáltam mint a formás feneket. De ahány ember annyi ízlés!
12/15 anonim válasza:
Két ismerősöm pont ilyen. Legjobb barátnők. Szerintem ízléstől függ,mind a kettő jó tud lenni.
13/15 anonim válasza:
1.
Nekem főleg a vékonyan van a hangsúly. Ahhoz pedig általában kis mell és fenék is társul, ami szintúgy tetszik.
Tehát 1. mindenképp
14/15 anonim válasza:
Szép kerek fenék és alma, narancs nagyságú mell a tuti :D
15/15 anonim válasza:
Nekem az első variáció tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!