Az normális ha egy nem szűz lány mini tampont használ?
Figyelt kérdés
Nem csúszik ki neki? Egyik barátnőm minit használ miközben már rég nem szűz...2015. aug. 25. 22:41
1/8 anonim válasza:
Amig nem csuszik ki, nem eleg tag, tokeletes.
2/8 anonim válasza:
1es vagyok. Bocsi egy tampon nem csuszhat ki magatol.
3/8 opened paradise válasza:
Ha neki az jó,akkor téged miért zavar?
4/8 anonim válasza:
Miért csúszna ki? Jóságos ég. Akkor csúszik ki ha kajakra megtelik. 3x szültem, és utolsó (gyengébb) napokon én is minit használok.
5/8 anonim válasza:
A minit nem arra találták fel, hogy szűz lányok használják (csak). Vérzés alapján van, ha neki elég a mini, felesleges normált vagy nagyobbat használnia.
6/8 anonim válasza:
Senkinek nem csúszik ki a mini... az való gyenge vérzéshez. Nem csak szüzeknek.
7/8 anonim válasza:
A tampont tartják az izmok, nem csúszik ki. A mini meg a gyenge vérzésre van. Szűz lányoknak azért szokták ajánlani kezdésnek, mert legkisebb révén azt a legkönnyebb felrakni.
8/8 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem ettől függ. 3 év alatt kb ezerszer megdugtam már a barátnőm, mégis minit használ, max normált ha nagyon vérzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!