Divat a fanszőrzet, ez most komoly?
Itt egy cikk, amiben azt írják, hogy a full bozont az idei divat. Tényleg ennyire buták az újságírók? Ez annyira szenzációhajhász nem?
Most nem azért, mert annyira divatkövető lennék - szerintem nem igazán érdekel a divat - de szétnéztek már a világban? Szerintem csak csapkodja a billentyűzet az alagsori szűk kis irodájában...
Szoktam járni uszodába, az osztrákoknál meg szaunába és rendszeresen látok más nőket meztelenül. Nos az a helyzet, hogy ezelőtt 5 évvel még csak fele-fele lehetett, ma már 10-ből 9-nek le van borotválva.
Nekem eszembe se jut közben a divat. Muszáj ebből ekkora ügyet csinálni?
Ez azért központi kérdés még a mai napig is, mert a férfiak e szempontból 3 táborra oszthatók. 1. akinek a teljesen szőrös tetszik, 2. akinek csak a csupasz tetszik, 3. akinek mindegy, de a teljesen szőrös és teljesen csupasz nem jön be, a 2 között bármi jó
A férfiakat nagyon is érdekli h a csajok hogy hordják lent, ilyne szempontból pedig a szőr érdekesebb, mivel a csupaszról nincs mit beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!