Vidékről mennék fel Budapestre vásárolni. Milyen üzleteket (üzletközpontokat) érdemes végigjárnom akár outlet is ami aránylag olcsó?
Vagy bolti áron,v agy kicsit olcsóbban lehet kapni a cuccokat.
Csodákra itt se számíts, de ki lehet fogni jó dolgokat olcsóbban, és nagyon sok bolt van.
Én ezt ajánlom... rengetek kiegészítő van olcsón, eredeti parfümök, sminkek amik a dmben 3000forintal drágábbak...
Farmerek... rengeteg és ugyan olyanokat látsz egy rkdban vagy egy westendben csak ott 2x drágábbak.
Viszont sztem a felsők elég gatyik műszálasak meg a cipők se tetszennek nekem, max szandik vagy csizmák amik jók vannak, de sportcipőt inkább nem vennék ott.
arénapláza is jó még, a földszinten érdemes csak nézelődni, ha akció van elég olcsók és normál minőségűek a ruhák, de ha épp nincsen akció, akkoris kilehet fogni olcsó és jó cuccokat.
bershka, pull and bear, terranova, stradivarius, c&a, h&m. ezekben nézelődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!