Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vidékről mennék fel Budapestre...

Vidékről mennék fel Budapestre vásárolni. Milyen üzleteket (üzletközpontokat) érdemes végigjárnom akár outlet is ami aránylag olcsó?

Figyelt kérdés
Mindenféle ruhanemű érdekel(nadrág, pulcsi, poló, kiegészítők). Természetesen az olcsóságot márkás ruha alatt úgy értem, hogy általánosságba olcsóbban adják(nem 10ezres nagyságrendekre gondolok, de ha vhol meglátom ugyanazt 3-5 ezerrel olcsóbban akkor kicsit szívom a fogam:)
2010. márc. 9. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Vagy bolti áron,v agy kicsit olcsóbban lehet kapni a cuccokat.

Csodákra itt se számíts, de ki lehet fogni jó dolgokat olcsóbban, és nagyon sok bolt van.

2010. márc. 9. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
30%

[link]

Én ezt ajánlom... rengetek kiegészítő van olcsón, eredeti parfümök, sminkek amik a dmben 3000forintal drágábbak...

Farmerek... rengeteg és ugyan olyanokat látsz egy rkdban vagy egy westendben csak ott 2x drágábbak.

Viszont sztem a felsők elég gatyik műszálasak meg a cipők se tetszennek nekem, max szandik vagy csizmák amik jók vannak, de sportcipőt inkább nem vennék ott.

2010. márc. 9. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:

arénapláza is jó még, a földszinten érdemes csak nézelődni, ha akció van elég olcsók és normál minőségűek a ruhák, de ha épp nincsen akció, akkoris kilehet fogni olcsó és jó cuccokat.

bershka, pull and bear, terranova, stradivarius, c&a, h&m. ezekben nézelődj.

2010. márc. 9. 15:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nagyon sokat segítetek nekem ezek az információk!:)
2010. márc. 9. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Én az Árkádba szoktam menni, ott is vannak jó boltok. De aréna pláza is jó.
2010. márc. 9. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!