Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Körömlakkos blogokon ha...

Körömlakkos blogokon ha megírják a bloggernek, hogy a munkája nem vmi szép vagy igényes, miért sértődik meg?

Figyelt kérdés

Ezek a lányok otthon csinálják a manikűrt, többnyire iskolások, ez látszik is az írásukon, stílusukon.

Van idejük manikűrözni, és a több éve működő blogok írói sokszor ajándékba kapják a lakkokat, sminkeket - tesztelésre, hogy írjanak róluk a blogon.

Én sokszor a hozzászólásokat is el szoktam olvasni, kíváncsi vagyok az emberek véleményére.

Ha valami egyértelműen igénytelen, akkor mindig van valaki, aki ezt le is írja. Nem arról van szó, hogy a lakknak csúnya s a színe, hanem maga a munka csúnya. Maszatos, belenyúlt valamibe, szabálytalanok a szélek, lakkos a bőr - egyszóval igénytelen. Ideje szerintem lenne bőven, és magát fotózza, tehát megcsinálhatná, hogy előbb rendberakja, kiigazítja, letörli a bőréről a felesleget, stb, de nem, így fotóznak, aztán ha megírja nekik valaki, vérig vannak sértve.

Például: "nem fogom miattad máshogy reszelni a körmöm" > holott látszik, hogy sehogy se reszeli, mert nem egyformák, csak nőnek maguktól.

másik: "én már évek óta vezetem ezt a blogot!" > és akkor már profi manikűrös lett? blogot írni ma már egy 10 éves gyerek is tud, bárki indíthat, nem nekünk kell programozni, de egyébként egy fiatal ezt is elsajátítja gyorsan. attól, hogy évek óta lefotózza magát, még nem ért hozzá.

Véleményem szerint azért vannak elájulva maguktól, mert sok vélemény az egekig magasztalja őket. Gondolom, ezek osztálytársak meg barátnők a suliból. Odaírják minden munka alá, hogy hú de hiperszupermenő, pedig látszik, hogy az illető csak úgy összecsapta. Azok a véleményformálók ezt egyáltalán nem látják, vagy nem mernek rosszat írni, esetleg ők maguk is ilyen igényességgel viseltetnek saját maguk iránt?

Tudom, ízlések és pofonok, de itt most nem arról van szó, hogy egyesek kifestik a rövid körmüket, mások szerint meg ez ronda, hanem hogy pont lesz*rja, hogy folyik rá a lakk a körmére meg a kezére, ahogy esik úgy puffan, és még van olyan beképzelt, hogy ezeket a silány munkákat felteszi netre és várja a dícséreteket.

2015. aug. 16. 13:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Elég régi kérdés, akár történhetett volna változás azóta.

De megnéztem a legutolsó bejegyzést, és semmivel sem szebb a kivitelezés, szóval az illető nem tanul a kritikákból.

Pedig a kritika nem sértés, hanem segítség

Ilyen hozzáállással viszont nem jut előre.

Körömlakkos cikkből van egy májusi és egy júniusi, azóta semmi.

Ez azt jelenti, hogy a márkák nem küldenek neki termékmintát, hogy próbálja ki, és írjon róla.

Szemben pl. a lakkomlakkom.hu-s csajszival, aki mindent ingyen kap, mert ott szép a kivitelezés, jó a fotózás, jó az oldal.

Szerintem nála több ezer ingyen körömlakk lehet már, ha csak el nem adta vagy ajándékozta.

A bikirás csaj ilyesmire ne is várjon, ahhoz egy kis befektetés kéne az ő részéről is.

Van, amiről nem tehetünk, de a körömágy bőrét akkor is alap, hogy levágjuk, vagy minimum visszatoljuk.

És tényleg nem tehetünk arról sem, hogy széles a körmünk, de ha már adnak egy tanácsot, hogy ilyenkor nem szabad a széléig lakkozni, akkor ezt meg kellene fogadni.

Szóval széles, rövid, a szélesre lakkozás még töpszlibbnek mutatja, a ránőtt bőr pedig méginkább rövidíti a körmöt.

Ha egy beauty márka képviselője lennék, neki én sem küldenék csomagot.

Pedig a blogjára könnyű ráakadni, de ez nem elég ahhoz, h valaki igényes legyen.

2016. szept. 7. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!