11/16 anonim válasza:
sajnos ilyenekkel mint te tele van MO,szégyenited az országot,a nemedet,és az emberi társadalmat.
12/16 anonim válasza:
a valamire való értelmes felfogásu,szabad agyu embereket itt kolektivan megszénititek,de életetek,akaratotok,bátorságotok,valós sikereitek nincsenek,pusztán porszemek viharzanak a sivatagba.Olyan gyenge inerciókat löketsz az én kollektiv lealázásomból,ami még a te energiabáziásodon is ront.Abszolut destruktiv létezésed van.
13/16 A kérdező kommentje:
Egy! Ha ennyi idegen szót használsz, tanuld meg értelmesen leírni. Kettő! Ettől nem leszel okosabb. Három! Nem a kérdésre válaszoltál.
2015. aug. 16. 22:34
14/16 anonim válasza:
Nem hozzád szóltam kérdező,szabályoknak itt értelme nincs egy rasszista primitiv közegben akik az alap emberséget nem tartják be.
15/16 A kérdező kommentje:
A cigány szót már ne haragudj meg, szabad használni, sőt sok cigány a roma kifejezést nem szereti. Az meg, hogy valamit lecigányozok az azt jelenti, hogy olyan mint amilyeneket a cigányok használnak, felvesznek. Attól mert negatív többlettartalmat társítasz hozzá, még ezzel nem azt mutattam meg, hogy rasszista vagyok. Magyaros. Ezt például mondják a fűszeres ételekre. Tessék. Ebben van valami negatív? Magyar vagyok és nem szeretnék úgy kinézni, mint egy cigány. Vagy például nem veszek fel skót szoknyát, mert nem szeretnék kinézni úgy mint egy skót. Érthető mit akarok ebből kihozni vagy meghaladja az agyi kapacitásodat, mert elvakít az agresszió és a düh mert felmertem tenni egy ilyen kérdést? Innentől kezdve pedig vita lezárva. További jó forrongást :)
2015. aug. 17. 00:00
16/16 anonim válasza:
Èn inkább azt látom hogy íéstelen nagyon köves csillogó ruhákat hordanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!