Az igényesség, stilus, divatos megjelenés pénzkérdés, vagy sem? Oszintén, hogy gondoljatok?
Mint mondtam, manapság én sem veszek túl gyakran ruhát magamnak, mert nem engedhetem meg. De ettől még, ha időközben látom, hogy már nincs egy blúzom, amit felvegyek, akkor valahogy csak beszorítom, hogy vegyek valamit.(Legfeljebb az, akinek kevesebb pénze van, nem minden héten vesz új ruhát, hanem csak minden harmadik hónapban.)
Ha megengedhetném magamnak (s volt már ilyen időszak is az életemben), akkor sem vettem drágább holmikat, mint most.
Én is azt mondtam/mondom, hogy az igényességnek két iránya van. Legyen ápolt, tiszta, vasalt a megjelenésed, s ha emellett még divatos is, az már csak plusz. Álljon jól neked, legyen rád szabva, s azt pedig, hogy honnét van, senkinek semmi köze hozzá.
Többször is volt, hogy megdicsérték egy - egy ruhámat, pedig turis volt. Szépen megköszöntem a figyelmességet, s mosolyogtam.
Persze néhány darabról ordít, hogy kínai, de olyat nem veszek meg. Addig keresek, míg olyat nem látok, amire azt mondom, hogy igen, ez megfelel (árban, fazonban, minőségben).
Kevés pénzből is lehet gazdálkodni. Csak azt vedd meg, amire valóban szükséged van, s ne vásárolj össze mindent.
ma 16:17-es vagyok
Szerintem nem pénzkérdés.
Nekem a fél ruhatáram turiból van, mégis igényesen öltözködöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!