Rövid nadrág alacsony, vastag combű, nagyon kerek fenekű, kicsit pocis lánynak? Ha szabad milyet? Többi lent
Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen olvastam, hogy alacsony lányok ne hordjanak, vastag combú lányok milyet, nagy fenekű lányok ilyet vegyenek fel, a lényeg egy csomó cikk üti egymást. Esetleg ha tudnátok képet linkelni, hogy mégis a testalkatomra milyen rövid nadrág állna jól azt megköszönném. Egyébként szoknyapárti vagyok, de muszáj beszereznem rövid gatyát is, mert olyan hétvégére megyek ahol pakolnom is kell az pedig szoknyában elég érdekes lenne. 156 centi magas, 51 kiló vagyok. Nem vagyok kövér, csak erősebb vagyok combban (összeérnek) nagy kerek fenekem van, ésvan egy kis hasam is.2015. aug. 15. 15:44
1/2 anonim válasza:
Szerintem az a fontos, hogy megfelelő méret legyen. Ne vágjon be. Ne buggyanjon ki a pocid.
Ne legyen nagyon rövid. Az lenne a legjobb, ha nem is lenne totál feszes a lábadon, hanem egy picikét elállna.
A fazon szerintem így konkrétan nem határozható meg. Próbálj fel sokat és majd látni fogod, hogy melyik áll jól.
2/2 anonim válasza:
Imádom az ilyen testalkatú lányokat ! Vedd fel nyugodtan !
De az előttem lévő válaszoló jó dolgokat írt, fogadd meg ! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!