Star models-el kapcsolatban valaki? Fontos!
Figyelt kérdés
Holnap a városukba jönnek és állítólag ingen megcsinálják a hajat, sminket. A szülőnek is mennie kell. Szerintetek a képekért fizetni kell? Mert erről egy szót se mondtak!!2010. márc. 8. 20:28
11/13 anonim válasza:
Oké! : ) Sok sikert azért! De majd írj, hogy mi volt mindenképp!!! : )
12/13 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad volt!!! Adtak egy lapot, kitöltöttük nagyjából, aztán odajött egy agyonszolizott pasi és elmondta h 15 kép a helyszínen 40ezer, aztán fel kell menni pestre 80 képért-> 160ezer!!! hol él ez??:S
2010. márc. 9. 19:18
13/13 anonim válasza:
:S Kamu az egész... De a honlapon is olyan csajok meg pasik vannak, akik egyáltalán nem a model szakmába valók. Nem azt mondom, hogy nagyon vékonynak kell lennie meg minden, de azért ha valaki modellnek jelentkezik legalább adjon valamicskét a külsejére...:S Szóval én is nagyot csalódtam akkor... Nézd meg azt a modellügynökséget, amit írtam, az jónak tűnik, de biztos van még más is, ami közelebb van hozzád, ez a vm modell is pesten van, debrecenben is biztos van, majd ott is szétnézek... : ) Örülök, hogy nem ugrottál bele ebbe a kamu dologba, majd lesz jobb, ne add fel azért! : ) Én sem teszem! : ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!