Star models-el kapcsolatban valaki? Fontos!
Figyelt kérdés
Holnap a városukba jönnek és állítólag ingen megcsinálják a hajat, sminket. A szülőnek is mennie kell. Szerintetek a képekért fizetni kell? Mert erről egy szót se mondtak!!2010. márc. 8. 20:28
1/13 anonim válasza:
Mibe fogadjunk h kunszenti vagy?:D
2/13 anonim válasza:
Szia! Én voltam Debrecenben a meghallgatásukon, de kamu az egész! Hidd el. Behívtak másodjára is, de ott mondták, hogy portfóliót kell csináltatni Náluk (még akkor is, ha van egy, az nem jó, olyan kell, amit ők csinálnak, /mert csak abból van nekik pénz!/), a portfólió 165ezer Ft. Ha felmész a honlapjukra, meglátod, hogy milyen "modellek" vannak ott, vannak kifejezetten dagadtak, csúnyák... Náluk (nekem az jött le) nem az a lényeg, ki milyen szép, csinos, kinek milyen karakteres az arca, hanem hogy ki mennyit fizet! Pénzen múlik az egész. Csalódtam bennük.
19/L
3/13 A kérdező kommentje:
nem kunszenti, szelevényi:) Az előző válaszolónak: Amiket képeket csinálnak azt odaadják????
2010. márc. 9. 14:11
4/13 anonim válasza:
Ha megcsináltatod a portfóliót, akkor igen, odaadják. De én a helyedbe keresnék valami jobb, megbízhatóbb ügynökséget, mert ez egyenlő a nullával. Egyébként mikor behívtak másodjára ott is akartak csinálni "előlegben" képet, 9db-ot, 45ezer Ftért!!! Hol éri ez meg? És csak egy egyszerű háttér volt, egyáltalán nem profi kép.
5/13 A kérdező kommentje:
Értem.Akkor amit ma készítenek párat ingyen megkapjuk postán vagy valahogy? 5re megyek egyébként. Pont azért, mert nem akarok fizetni portfóliokért, és kíváncsi vagyok milyenre csinálják meg a hajam, sminkem.Neked is jól megcsinálták?
2010. márc. 9. 15:31
6/13 anonim válasza:
:D Nem volt semmi sminkcsinálás. És a képeket nem ingyen hozhatod el!
7/13 anonim válasza:
8/13 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem miért van úgy hírdetve h ingyen smink és hajcsinálás :( és direkt smink nélkül menjünk...
2010. márc. 9. 16:14
9/13 anonim válasza:
Tudom, nekem is mondták. De idő sem volt arra első alkalomkor, hogy kisminkeljenek meg stb. Sokan voltunk, kb 5asztalnál folytak a meghallgatások, ami abból állt, hogy kaptunk egy lapot még az elején azt ki kellett tölteni (név, kor, adatok, méretek stb.) aztán az asztalnál a lapot elkérték, átolvasták, ha valamire kíváncsiak voltak tettek fel kérdést, a végén pedig csináltak egyetlen képet, amiért nem kellett fizetni, de meg sem kaphattad. Fényképezővel csinálták, nem tudom, honnan tudták a végén, hogy melyik-melyik lány... Kamu.
10/13 A kérdező kommentje:
Hmmm mostmár értelek! Azért elmegyek, és beszámolok h milyen volt:) célom úgysincs vele!Szia, rohanok:D
2010. márc. 9. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!