Miért vagyok reggel milliószor szebb?
Figyelt kérdés
Reggel miután felkeltem,belenézek a tükörbe és szép vagyok,viszont ahogy telik a nap már nem érzem magam szépnek.
Mitől van ez?
2015. aug. 10. 10:28
1/7 anonim válasza:
a reggeli fényviszonyok miatt másképp látod magad mint később...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :D Nem,nem a fényviszonyokkal van probléma :D
2015. aug. 10. 10:58
4/7 anonim válasza:
Gondolom nem változol, szóval egy oka lehet: túl sokat foglalkozol azzal hogy nézel ki és beképzeled a hibákat meg mindent, aztán már nem is tetszel magadnak.
6/7 anonim válasza:
Nekem mikor reggel felkelek, egy picit be van duzzadva az arcom, ezért kisimultabb, a szám is egy picit teltebb. Gondolom mással is így lehet :D Aztán nap közben ráadásul el is fáradok, ami az arckifejezésemen is akaratlanul megnyilvánul, az arcbőröm is zsírosodik, bepirosodik és izzad így nyáron, főleg ha nem sminkelek. De ha mégis, akkor meg a smink hajlamos elkenődni ilyenkor. A hajam is lelapul stb. szóval nem nehéz reggel szebbnek lenni :D
7/7 A kérdező kommentje:
Ja,akkor jó,én is így vagyok vele,utolsó :D De azt mondják/éneklik : Az aki szép,az reggel is szép...Nem úgy kéne,hogy az aki reggel szép,az később is az ?:DD
2015. aug. 11. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!