Fiuk! Melyik szepsegkiralyno a szebb?
2015. júl. 4. 16:37
1/7 anonim válasza:
Az első. Másodiknak nagyon csúnya bőre van.
Egyébként nem értem én ezeket a szépségkirálynő választásokat. Szép lányt én még nem láttam ott. Mindegyik egy kaptafa.
2/7 anonim válasza:
Relatív fogalom a szépség, de szerintem a 2. Unokatestvérem is Nagy Nikolett amúgy. :)
3/7 anonim válasza:
1. Főleg a 2-es képen.
Ezek az erőltetett mosolyok borzalmasak tudnak lenni :)
Egyébként ezzel a szépségkirálynős cuccal sosem értettem egyet, kapásból vagy 20 nőt tudnék mondani aki oda valóbb. És egyik sem sztár vagy ismert személy. De ezzel nem vagyok egyedül szerintem.
5/7 anonim válasza:
csúnya feje van az elsőnek. a másodiknak meg farkas mosolya
6/7 anonim válasza:
Lány vagyok,de gondolom nem baj ha válaszolok..
Első szebb szerintem,a bőre is,a mosolya is,és a másodiknak pedig nagy az orra a profilból készült képen..
Én meg azt nem értem a szépségkirálynős bigyókon,hogy ha annyira szépek,hogy már királynők,akkor miért kell rájuk 10 KILO VAKOLAT?!! Felfoghatatlan...
17L
7/7 anonim válasza:
Basszki ugyanaz a buta vicsorgó ribi van az összes képen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!