Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk! Melyik szepsegkiralyno...

Fiuk! Melyik szepsegkiralyno a szebb?

Figyelt kérdés

1.

[link]

[link]

[link]

2.

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 4. 16:37
 1/7 anonim válasza:
56%

Az első. Másodiknak nagyon csúnya bőre van.

Egyébként nem értem én ezeket a szépségkirálynő választásokat. Szép lányt én még nem láttam ott. Mindegyik egy kaptafa.

2015. júl. 4. 16:38
 2/7 anonim válasza:
Relatív fogalom a szépség, de szerintem a 2. Unokatestvérem is Nagy Nikolett amúgy. :)
2015. júl. 4. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:

1. Főleg a 2-es képen.

Ezek az erőltetett mosolyok borzalmasak tudnak lenni :)

Egyébként ezzel a szépségkirálynős cuccal sosem értettem egyet, kapásból vagy 20 nőt tudnék mondani aki oda valóbb. És egyik sem sztár vagy ismert személy. De ezzel nem vagyok egyedül szerintem.

2015. júl. 4. 16:39
 4/7 Interferencia ***** válasza:
1.
2015. júl. 4. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
csúnya feje van az elsőnek. a másodiknak meg farkas mosolya
2015. júl. 4. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Lány vagyok,de gondolom nem baj ha válaszolok..

Első szebb szerintem,a bőre is,a mosolya is,és a másodiknak pedig nagy az orra a profilból készült képen..

Én meg azt nem értem a szépségkirálynős bigyókon,hogy ha annyira szépek,hogy már királynők,akkor miért kell rájuk 10 KILO VAKOLAT?!! Felfoghatatlan...

17L

2015. júl. 4. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Basszki ugyanaz a buta vicsorgó ribi van az összes képen...
2015. júl. 4. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!