Melyik szemszínt találjátok a legszebbnek s miért?
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 09:41
11/29 anonim válasza:
Nekem is sötétbarna a szemem, és szeretem, főleg ha csillog a fényben. Szerintem szép.
12/29 anonim válasza:
nekem a zöld szem jön be legjobban. mondjuk eléggé pasifüggő. szal nagyon jó pasinak kb mindegy milyen színű szeme van :D
16:05ös: szerintem jesse mccartney ez a srác. http://www.youtube.com/watch?v=jqRwUISsABs
13/29 anonim válasza:
Nekem a sötétbarnás-feketés szemszín tetszik a legjobban. :)
21 L
14/29 anonim válasza:
16:32 es vagyok:
*javítás: nem 16:05 ös nek szólt(olyan nincs is xD) hanem 15:16osnak :D
15/29 anonim válasza:
16/29 A kérdező kommentje:
hm..hát van sok szép szem... :) az enyém kék s imádom...na meg még a barnát is... ^^
2010. márc. 8. 16:44
17/29 anonim válasza:
Attól még hogy tetszik a saját szemetek,miért lennétek nagyképűek?
Nekem mandulavágásúak,nagyon szép kékek(imádom őket),anyámnak pedig a legszebbek a szemei-tőle irigylem is-zöldek,szinte világítanak,mint egy macskának pont olyanok!az már más kérdés hogy utálom az anyámat....
Apámnak pedig barnák,semmilyenek.Nem szeretem a barna szemeket.
18/29 anonim válasza:
A barnát szeretem. Sokkal több melegséget sugároz, mint a többi, barna szemmel lehet a legaranyosabban és legkedvesebben nézniXD
19/29 anonim válasza:
15:16! Ő kérlek Jesse McCartney :)
20/29 anonim válasza:
imádom a kék bármilyen árnyalatát, és a zöldet is. A páromnak kicsi, világos-zöldes szemei vannak. De a zöld is szép... nekem meg kékes-zöldes szemem van (állítólag, indig mást mondanak), és imádom őket... :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!