1/14 anonim válasza:
Semmikor, mert csak kidobott pénz.
2/14 anonim válasza:
14 évesen, anyukám vitt, Te NE menj!! Úgy szétszedte az arcom 1-1 mitesszer miatt, hogy hetekig ronda voltam, aztán kezdődött az egész elölről é persze ezen a nő 5.000-eket keresett. Voltam vagy 4-nél, mind ezt csinálta, probléma alig volt a bőrömmel, de ők kreáltak. Olvasd a szepsegreceptek.hu blogot, Ildi segít a helyes bőrápolásban!! Magad otthon meg tudod oldani és mit ne mondjak, örültem volna, ha engem anno felvilágosítanak, segítenek és nem járok 4 évig kozmetikusokhoz, mert akkor máshogy alakul a tinikorom! Szóval boldog lettem volna, ha előbb rájövök a dolgokra. A tanácsom, bár azt nem kértél: hogy ne menj.
3/14 anonim válasza:
Ha jó kozmetikushoz mész, nem nyomkodja szét az arcodat.
Első élményem 14 évesen volt, nagyon fájt és utána még hetekig még rosszabb volt a bőröm. Nála talán még 3x voltam.
Viszont utána olyan helyre mentem, ahol nem fájt annyira és 1-2 napon belül mindig nagyon szép volt a bőröm, igaz az előzőnél 5000 Ft volt egy kezelés, utóbbinál 9900 Ft, de megérte. Azóta is abba a kozmetikába járok, és most 21 éves vagyok.
4/14 anonim válasza:
Egyébként előttem kommentelő nem írtál jó dolgot, mert 18 éves kor után eleve a fiatalok nagy részének kitisztul a bőre, minden különösebb erőlködés nélkül. Ne hasonlítsuk össze egy 14 és egy 18 éves bőrét. :)
5/14 anonim válasza:
3szor voltam 13-14 évesen, a bőröm csak rondább lett utána és 2 hétig kimenni nem mertem olyan foltos voltam. Szóval soha többé, otthon is lehet arctisztítást csinálni, kíméletesebben, normálisan. Többet is ér.
6/14 anonim válasza:
Soha nem jártam, ahogy manikűröshöz sem. Kidobott pénz, semmit sem tud, amit magadnak nem tudsz megcsinálni.
7/14 anonim válasza:
Vagyis bocs, egyszer voltam 14 évesen én is, de rondább lettem, mint előtte, azóta nem mentem, és nem bántam meg. Majd 35-40-45 körül menjél bőrgyógyászhoz hialuronoztatni, mert az tényleg hatékony, de a kozmetikus akkor is fölösleges lesz, l..f..szt sem tud.
8/14 anonim válasza:
Sosem jártam, csak az első szemöldökszedésen voltam kozmetikusnál még 13 évesen.
9/14 anonim válasza:
3-as!!! Nem kell lenézni az 5.000-es árat, ugyanis Budapesten volt 15 éve!! Az akkor nagyon drágának számított és nem hiszem el, hogy 4-5 független kozmetikus is rosszul csinálja. Nekem nem jött be!
10/14 anonim válasza:
3-as 4-es még annyit válaszul, hogy nem az életkor miatt tisztult ki a bőröm, hanem a kozmetikus elhagyása miatt, ugyanis, amikor nem mentem , rá 3 hétre gyönyörű arcbőröm lett és azóta is az van, mintegy varázsütésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!