Van bármi értelme kozmetikushoz járni arctisztításra?
Ha jó kozmetikust választasz, akkor nem ilyen rosszak a tapasztalataid. Sajnálom, hogy így jártál. Az én vendégeimnek már akkor nem látszik a tisztítás nyoma, mikor kilépnek az ajtómon, nem értem, hogy sok "kollégánál" mitől lehet az, hogy a vendégek napokig nem mernek kimenni az utcára. Javaslom, hogy inkább kérdezd meg a barátnőidet, hogy ők hova járnak, és mennyire vannak megelégedve.
Egyébként otthon mit használsz arcápolásra?
Neutrogena Stress Control arctisztítóját használom minden reggel és este. Reggel a kozmetikusom által adott arckrémet használom, mely zsíros bőrre való hidratáló krém (ezt nagyon megszerettem), estére pedig most az Ilcsi csipkebogyós krémjét, de ez csak véletlenül került hozzám, így erre használom.
4-es! Te velem ne beszéljél ilyen stílusban, hogy "fogjátok már fel", mert nem írtam sehol, hogy ez volt életem első arckezelése. Mert nem az volt! Azért írtam ki a kérdést, mert már a többedik után is ugyanazt tapasztalom: egy hétig gyógyul a bőröm, aztán pontosan ugyanannyira mitesszeres, kissé pattanásos, mint előtte. Ezért írtam ki a kérdést! A kozmetikusom évi 4 alkalmat javasolt, ha ez kevés, akkor nem értem miért nem mondott többet, de teljesen mind1, mert ha egy hét után ugyanolyan állapotban van a bőröm, mint előtte, akkor azon nem fog segíteni még 2-3 alkalom. Ilcsi termékeket meg próbáltam és nem váltak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!