Lányok, mennyire jön be nektek egy ilyen nem kigyúrt, de azért nem elhanyagolt felsőtest (kép lent)?
Egy ilyen testű sráccal mit tudnátok leginkább elképzelni (semmit, kapcsolatot, kalandot, barátság extrákkal, bármit)?
A korotokat legyetek szívesek megírni.
Előre is köszönöm a válaszaitokat, szép napot!:)
Van "nőm", aki a gyerekkori szerelmem, valóban, tetőtől talpig nő, és lassan már 8 éve együtt vagyunk. Most vagyok 19, lehet számolni. Ha már feltétlen muszáj személyeskedni. Kíváncsi lennék, hogy te miért tartod magad nőiesnek/nőnek, bár ezt a kérdést az emberek többsége képtelen érdemben megválaszolni.
A kérdés lányoknak szól, és én a "kigyúrt" szó láttán tévedtem ide. Nem csalódtam. Ennél a bíber gyerek is izmosabb.
Továbbra is csak azt tudom mondani, amit eddig:
Ez a test messze van a "nem elhanyagolt"-tól. Az, hogy valaki nem dagadt, nem érdem, hanem alapnak kellene legyen - persze nem a mai világban (vannak olyan helyek itt, ahol élek, hogy ha körbe nézek, EGYETLEN nem-dagadt embert sem látok - boltokban, pld.). Mást pedig nem lehet elmondani erről a testről, mint azt, hogy "hát ja, nem dagadt". Innentől kezdve miről beszélünk? Ha valaki nem dagadt, akkor egy edzőteremben 3 hónap alatt esztétikusabb, izmosabb és minden szempontból erősebb testet épít magának, mint az ami a képen van.
A kép alapján azt mondanám, hogy egy teljesen átlagos 14-18 éves gyerek képe, aki valószínűleg nem teljesen egészséges, hiszen egy szál szőr sem nő az egész testén (manapság pedig mind a nők, mind a férfiak ösztrogén-dominánsak, köszönhetően a töménytelen xeno-ösztrogén vegyületnek kb. mindenben).
(Ja, és itt jegyezném meg: rohadtul mindegy, hogy neked tetszik-e a szőrős test, a szőrös férfi test természetes, de ami még fontosabb: EGÉSZSÉGES. Ami nem ilyen, annak az egészsége megkérdőjelezhető).
Kedves 19 éves "nagyfiú". :) Itt az észosztás közepette,olvasd el újra a kérdést,mert látom a szövegelés igen,de az értő olvasás nem megy...
".. mennyire jön be nektek,egy ilyen NEM kigyúrt.." Szval a kigyúrt szó előtti szavacska vhogy elkerülte a figyelmed.
S igen,lehetne izmosabb,bár most kinek a mércéje szerint?
S nincs elhanyagolva,az nem itt kezdődik,27 évesen,ráadásul nővérként tudom ezt.;)
Ezzel a fiatal fiúval semmi gond nincs,ha változtatni akar magán az is jó,ha nem,úgyis jó.
Ennyi.:)
A kigyúrt szó ragadta meg a figyelmemet, és pontosan láttam előtte a "nem" szót. Mindenesetre, ha neked az előző kommentem erre vonatkozó részében leírt mondatomból ez nem volt teljesen világos, akkor már feleslegesen magyarázom. Arra voltam kíváncsi, hogy mi a (nem) "kigyúrt", és a "nem elhanyagolt" mások szerint.
Így sajnos kettőnk értelmi képességei közül a tiéd az, aminek a szintje illetve akár megléte teljesen kétségbevonható. Nem csupán az előző bekezdésben kifejtettek miatt, hanem mert érdemben nem tudtál reagálni a kommentemre, csak belekötni egy általad nem értett és kontextusból kiragadott részbe. Gratulálok.
A mércéről felesleges vitatkozni, elég lenne kimenni az utcára, és látni, hogy a "nem elhanyagolt", az nem egyenlő a "nem dagadt"-tal. Kérdés, hogy ma, 2015-ben egyenlő-e; a válasz, hogy valószínűleg, ennek ellenére nem így kellene legyen, és nem ennek kellene követendő példának lennie, illetve nem így kellene definiálni a "nem elhanyagoltat". Így a bírálat teljesen jogos.
Remélem így egy 27 éves, felnőtt és gondolkodó nő is fel tudja fogni, ahogy egy 19 éves kisfiú látja a világot.
Érjél még egy picit,s majd egy 5 év múlva térjünk vissza a kérdésre.;)
A kérdező 21 éves,s kin mennyi szőr van,az még több tényezőn múlik,nem csak az általad említett ösztrogén bevitelen(lehet mellékvese jóindulatú daganat,egyéb endokrin eltérések,a szöveti receptorok,amik felveszik a férfi hormont,azoknak a kevésbé érzékenysége,alkat stb.).Ezért nem reagálok "érdemben",mert több sebből vérzik az okfejtésed,én meg nem vitatkozom veled.:)
Szép,hogy kiállsz a véleményed mellett s külön öröm volt olvasni,hogy milyen választékosan fogalmazol.Respect neked ezért.:)
Viszont ő tényleg nem az elhanyagolt kategória,egyáltalán.:) Egy elhanyagolt emberi test máshol kezdődik.
A párom gyakorlatilag teljesen csupasz..ami van szőr a kezén, lábán, az is olyan szőke, hogy nyáron semmi nem látszik belőle.
Nála férfiasabbat nem sokat ismerek. :) Széles, izmos váll, mell...szexi has. Cseppet sem kisfiús.
A kérdező pedig teljesen rendben van, jól néz ki, ha csak a testet nézem, akkor bármit el tudok képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!