Lányok! Nektek bejötn ez a felsőtest? (kép lent)
Hát ha megfeszítve ilyen, akkor ez elég gyász... Nem kimondottam csak a kondi létezik... Nem mindenki szereti. Egy box pl. nagyon szépen formálja a karokat, és a felsőtestet. Meg lábmunkára is szükség van... Úgyhogy én azt ajánlom neked.
21/f Boxoló.:)
Én nem vagyok lány de a felsőtested már kikerült a gáz kategóriából ha erre vagy kíváncsi.
Másrészt azért írok, mert edzened akkor kell ha önbizalmat akarsz és magadnak akarsz tetszeni. Amikor valaki azért edz hogy a nőknek bejöjjön annak úgyis gáz vége lesz. Nem ezt kellene figyelem előtt tartanod hogy mi tetszik a nőknek meg mi nem. Magadnak tetszel.
De ha kételkedsz magadban akkor edz. De ne a női vélemények miatt.
A köldököd nagyon csúnya, szerintem menj el egy sebészhez, aki pikk-pakk megoldja. :-)
Am. az sem gáz, ha nem tudsz boxolni, csak nézd meg a helyet, ahova mész. Nehogy kezdőként téged használjanak zsáknak, mint engem "beavatásként".:-)
Ugyanmár, sebészhez? Ha ilyen a köldöke, akkor mivan? Úgysem múlik rajta semmi.
Kérdező, szerintem teljesen rendben vagy izomzat terén.
súlyod és magasságod?
elég vékonynak tünsz
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!