13 Éves vagyok 95B-s melltartót hordok, ez nagyon nagy?
Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 13:28
1/9 anonim válasza:
Ha nem csak akkorát hordasz hanem van is bele akkora melled akkor az elég nagy még 33 évesen is nemhogy 13.
2/9 anonim válasza:
A melltartó az nagy.Kérdés,hogy te vagy-e ekkora?Mármint,hogy a melled ALATT 95cm vagy-e?Ugyanis a melltartó méreten a szám a mell alatti méretet jelenti.
3/9 anonim válasza:
A 95 az elég széles hátra utal,a B pedig átlagos mellméret.
Szóval a melled átlagos,viszont elég széles a hátad.
Én 13 évesen kezdtem el hordani,a legkisebbet,70A-t :)
4/9 anonim válasza:
A 95 arra utal, hogy elég széles a hátad, vagyis lehet, hogy van rajtad túlsúly. A B-s kosar átlagmeret.
5/9 A kérdező kommentje:
Igazáből nemtudom h jót hordok-e mert megnéztem kalkulátor van is és ezt írta ki, úgyhogy majd megnézem és köszi a válaszokat!😊😊💁🏼
2015. aug. 2. 13:41
6/9 Rebellious Dead Lady válasza:
13 évesen én is 75-95B-s melltartót hordtam (mert akkorát is kellett), most pedig 85C-set hordok, de már kellene venni újat, mert már ez is kicsi... :(
(Következő hónapban leszek 16)
7/9 anonim válasza:
Várok 5 évet, és elveszlek feleségül :$ <3
8/9 anonim válasza:
Ez csak annyit jelent hogy nagy a hátad és átlagos méretű a melled. Szóval a hátad nagy, nem a melled. Lehet hogy el vagy hízva?
9/9 anonim válasza:
istenem, némelyik válaszadó mennyire buta...
ott kezdve, hogy "elveszlek feleségül"... de komolyan... ennyire mélyen vannak a mai fiatalok, hogy ilyen alapdolgokkal sem vagytok tisztában???
Na, neki pl 95B melle van:
vagyis, hogy megértsétek: 95 CENTIMÉTER a mell alatt mért hátkörfogat, és B a kosár, ami az ábécé szerinti második legkisebb méret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!