Miért van az, hogy helyes vagyok, de nem lájkolják sokan a profilképemet? 20/f
figyi, a prof.kép lájkolásnak több oka is van, többek között ezért lájkolnak profilképet:
- kedvelik az adott személyt
- jó a kép, jó minőségű (és itt nem azt értem, hogy szép ember van rajta, hanem maga a kép minőségi)
- jó a beállítás (az se egy jó prof. kép, ha teljes alakod van rajta, és száz méterrel távolabb vagy, és az se, ha az egész arcod belelóg)
- menő vagy (rusnya ember is lehet menő...)
- sokan szeretik a személyiségedet
- plusz az is dobhat a dolgon, ha nem egy tükör beállított, saját magad fotózta képről van szó, hanem mondjuk fesztiválon voltál, és ott lekapott egy fotós :)
nem te vagy az egyetlen helyes pasi, akinek kevés lájkja van az oldalán. többek között a szépség azért nem nyom annyit a latba, mert ugyebár mindenki szubjektíven ítéli meg, hogy ki szép és ki nem.
amúgy meg, 20 évesen miért foglalkozol ezzel?! a 12-15 éves tiniknek megértem, hogy fontos, no de egy (majdnem) felnőtt férfinak? téged ez komolyan ennyire "bánt"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!