Szerintetek ez helyes, ti is így gondoljátok? (többi lent sokan)
Helyes...
Én 12 évesen "kölcsön" adtam a szüleimnek 7 ezer forintot, hogy új bojlert tudjanak venni, mert annyi pénzük sem volt. Sose kértem vissza, és abszolút természetesnek vettem. Most is így gondolkodom.
Akkor miért lenne másképp ez az élelmezésemmel?
Indok: Egészséges családi neveltetés, belső indíttatás. :)
egy nagyon pici van szval nem igaz hogy nincs pénz még kajára sem
télleg nincs de egy pici van
nekem sincs sok pénzem 1000ft körül van
Nos, én vagyok az ellenvélemény.
Szerintem se nem helyes, se nem természetes, hogy egy 15 évesnek magának KELLjen vennie. Nyilván ha van pénze és akar magának vásárolni, akkor megteheti, de 18 év alatt a szüleinek kell eltartania és biztosítani a feltételeket.
Sokkal több pénz ment el.. és? Ezért kellene megtakarítás, hogy a váratlan kiadásokat is fedezni tudják.
Értem, hogy egyedi eset, de a szülőkön a felelősség akkor is. Semmiképp nem helyes egy gyermeket ennyire kiszolgáltatott helyzetben hagyni. Mert megoldást lehetne találni, pl kölcsönkérni mástól hó végéig - de a gyerek bizalmát eljátszani szerintem nem fair.
... 12 évesen még én sem dolgoztam...
Egyébként ha felteszel egy kérdést, akkor minden körülményt írjál le máskor légyszíves.
A végén derül ki, hogy van pénz, csak Anyuka nem akarja "elszórni" a megszokott felettit.
Ha ez a szitu, akkor természetesen nem helyes.
De ha az a szitu, hogy nincs mit enni, és a sós főtt krumpli pedig kevés minden családtagnak, de Neked van kajára pénzed, akkor nem is kérdéses, hogy veszel magadnak. Vagy nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!