Túl hosszú a hajam vagy ez még elfogadható méret? 13/L (képpel)
Figyelt kérdés
Elnézést a rossz képminőségért, nagyon nehéz volt normálisan lefotózni. :/
2015. júl. 28. 17:13
11/17 anonim válasza:
számomra ismeretlen kategória a "túl hosszú"-nekem minél hosszabb,annál jobban tetszik!!!!
12/17 anonim válasza:
Nem túl hosszú, csak mivel hátra van hajtva a fejed, azért tűnik hosszabbnak, normálisan kb. csípőig érhet.
Szerintem szép hajad van, ne vágasd le.
13/17 A kérdező kommentje:
Igen, hátra kellett döntenem a fejem egy kicsit, hogy lássam, mit fotózok, de tessék, csináltam "jobb" képet (a vége nincs benne :/). Hogy értitek, hogy nem egészséges? Mennyit kéne vágni belőle? Nagyon rövidre nem akarom, mert nagyon sok hajam van és az úgy ízléstelen (7 éves koromban levágattuk, a nyakamig ért, nevetségesen nézett ki).
2015. aug. 2. 17:41
14/17 anonim válasza:
kb a fekét le kéne vágatnod, hogy szép és egészséges legyen
16/17 anonim válasza:
Le ne vágasd, nekem nagyon tetszik.
17/17 anonim válasza:
szép, de látszik, hogy szálkás, ezt folyamatosan vágni és ápolni kellett volna. Vágass belőle mindenképpen, mert nem látszik egészségesnek, és használj rá kencéket! Egy jó 20 cm simán vágathatsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!