Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, h ne szekáljanak...

Mit tehetnék, h ne szekáljanak ezzel?

Figyelt kérdés
Klausztrofóbia. egy éve vettem észre magamon.most viszont új környezetbe csöppentem, és mióta véletlenűl rámzárták az ajtót, és rosszul voltam, ezzel szórakoznak :( azt hiszik csak megjátszom meg minden.mikor már majdnem sírok akkor hiszik el h nem kamu. hogy tudnám megmagyarázni nekik h ez nem poén?
2010. márc. 6. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem csak szard le!!:D

nálunk van 1 csaj akinek a 3.ik neve Mária.. bejelentette év elején h senki ne szólítsa így.. alap h mindenki így hívja ;)

2010. márc. 6. 20:36
 2/7 A kérdező kommentje:
csak az a gáz, h minnél többször 'előjön' ez a dolog, annál durvább lesz. eddig pl csak liftbe nem mertem bemenni, most pedig már kisebb helységekbe se. várjam meg amíg a buszon is félni fogok? nemtudom leszarni ha egyszerűen rosszul leszek:S
2010. márc. 6. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
mindenképpen próbáld értelmesen megbeszélni velük, ez nem játék. ha olyan gyökerek, hogy nem fogják fel, jó lenne, ha az ofő vagy edző vagy nem tudom, valaki felnőtt beszélni velük, esetleg a szüleid is..
2010. márc. 6. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak: már ne is haragudj, de ez pont egy olyan dolog, amit nem lehet csak úgy lesz@rni! Gondolom, neked még soha nem volt fóbiád, vagy hasonló "betegséged". Ez nem ilyen egyszerű.

Valszeg ha szívatnak vele, nem sok esély van rá, hogy megbeszéljétek, szóval marad a tanár, osztályfőnök, vagy hívasd be a szüleidet, ők rendet raknak.

2010. márc. 7. 05:19
 5/7 anonim ***** válasza:

utolsó

jó igaz.. de már nem azért de ha behívja az anyját apját nagyapját v akárkit, akkor szerinted utána majd biztos sokan fognak vele haverkodni mert h be lett fenyítve az egész osztály..^o)

lehet h azután már nem mondanának semmit, de nem hiszem h ő lesz majd a középpont az osztályba..

szerintem próbáld meg te nekik elmagyarázni!!

2010. márc. 7. 15:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Oké, mondjuk elég gáz, ha behívatja a szüleit, de ez az állapot tarthatatlan :-/ De szerintem nem sok esély van a megbeszélésre... már ahogy leszűrtem az adatokból...
2010. márc. 7. 15:56
 7/7 A kérdező kommentje:
hát igazából nem az osztállyal van a gond, ők megértik. hanem gyakorlati helyemmel. de végülis ez mindegy is. nem akarok behívni snekit, mert akkor meg az lenne.:S köszi a válaszokat :)
2010. márc. 7. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!