Mivel lehet házilag felgyorsítani a mellnövekedést?
Figyelt kérdés
16L vagyok és nem érzem jól magamat a bőrömben, mert nincs valami nagy mellem. Olvastam, hogy házilag fellehet gyorsítani a mellnövekedést, csak nem tudom már, hogy mivel. HELP2010. márc. 6. 16:47
1/12 anonim válasza:
Szerintem hagyd had nöjön magatol a 16 eves agyacskaddal eggyütt
2/12 A kérdező kommentje:
semmitmondó válaszokat nem kérek köszönöm.
2010. márc. 6. 16:51
3/12 anonim válasza:
Marhaság az ilyen. Legfeljebb arra tudják rávenni az ilyen tinilányokat ezekkel a dumákkal, hogy vegyék meg ezt meg azt.
4/12 anonim válasza:
Sajnos semmilyen házi praktikáról nem tudok!De pár év mulva neked is szép melleid lesznek
5/12 anonim válasza:
Figyelj, a kéz/száj rátétellel én csodákra vagyok képes... ha gondolod, elugrok hozzád, és megmutatom.
6/12 anonim válasza:
Szia!
Nem létezik ilyen praktika, vagy ha igen akkor az nagyon veszélyes és káros az egészségre. Pon túgy mint a férfiak esetében a pénisz növesztő dolgok.
Az esetek nagy részében nem jelent problémát a fiúknak ha kicsi a lány melle, feltéve ha minden más "rendben van". Erre a "minden másra" figyelj oda inkább! (csinosan, izlésesen öltözz, hozzád illő haj, smik, viselkedés, stb.)
Tudom hogy zavaró a dolog, de próbálj túllépni rajta!
Ha szeretnél róla négyszemközt beszélni dobj privátot.
8/12 anonim válasza:
többször egy nap meg kell dörzsölni
9/12 A kérdező kommentje:
és a mell meddig növekedig, mármint hány éves korig?
2010. márc. 6. 17:12
10/12 anonim válasza:
Én sem tudok ilyen praktikáról... hogy meddig nő? változó
Viszont nagyapám mindig azt mondogatta: na fiam nő már a bajszod? Kenj rá belülről tyúkszart kívülről meg mézet. A tyúkszar majd tolja, a méz meg húzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!