Mitől híztam el?
Figyelt kérdés
Nagyon durván meghíztam, bő 1 év alatt felszedtem 40kg-ot, előtte átlagos alkat voltam. Meghíztam és elkezdtem szőrösödni is? Összefüggésben van ez?
Mitől lehet ez? Hogy adhatnám le a plussz kilókat?
Köszi 20L
2015. júl. 24. 21:40
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg többet ettél a kelleténél. Egyél jóval kevesebbet és a gyomrod kalóriaszegény dolgokkal töltsd meg, hogy ne legyen éhségérzeted. Nem lesz egyszerű a dolog, mert 2-4 évbe is beletelhet. Minél több a zsírpárna, annál jobb a hőszigetelés, tehát annál kevesebb a napi kalóriaigény a hőháztartás fenntartásához.
2/8 anonim válasza:
Vagy többet ettél , mint eddig, vagy valami betegség is lehet. De amúgy nővérem is ekkor hízott meg, de nőiesedett is mellette.
3/8 anonim válasza:
Hormonprobléma, Pco, pajzsmirigyprobléma..menj el nőgyógyászhoz és csináltass teljes vérképet.
4/8 anonim válasza:
Ha szőrösödsz, akkor több mint valószínű, hogy hormonális probléma áll fenn. Szintén a teljes vérképet javaslom, go az endokrinológiára.
5/8 anonim válasza:
Ha a szőrösödés is nagymrtékű akkor az lehet ppcos hormonbetegség.
7/8 anonim válasza:
Ha nem etted meg a borotváidat, akkor nem hiszem hogy van összefüggés.
8/8 anonim válasza:
Pedig lehet osszefugges. Pl policisztas petefeszek szindromanal, amit mar az elobb leirtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!