Lányok! Nektek bejön a kockahas?
Figyelt kérdés
Ha igen. Miért?2015. júl. 24. 13:02
1/11 A kérdező kommentje:
A kérdés kicsit furán hangozhat, de komoly.
2015. júl. 24. 13:08
2/11 anonim válasza:
Attól függ.
Az olyan, ami lapos és éppenhogy látszódnak az izmok, az bejön. Azért, mert látszik, hogy az illető törődik az egészségével és nincs 20 centis szalonna rajta.
De az ilyen [link] már túlzás és ronda is.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem testépítő hasra gondoltam:) Az úgyis csak a koksz miatt olyan amilyen. Én egy szálkás hasra gondoltam inkább.
2015. júl. 24. 13:13
4/11 anonim válasza:
Tetszik persze, de nem létkérdés
5/11 A kérdező kommentje:
És az tetszik jobban ha valaki nagyobb testű vagy vékonyabb de szálkás?
2015. júl. 24. 13:27
6/11 anonim válasza:
Nem szeretem a 2 ajtós szekrényeket
7/11 anonim válasza:
A 2., és a 6. válaszoló a számból vette ki a szót! :)
8/11 anonim válasza:
Nekem csak a kicsit szálkás tetszik, de ne legyen túl izmos. A második kérdésedre válaszolva: a nagydarab pasikat nem szeretem.
9/11 A kérdező kommentje:
Érdekes. Én azt hittem inkább a nagydarab konditermi pasasok a menők... De örülök, hogy inkább az ilyen tornász tipusok.
2015. júl. 25. 13:06
10/11 anonim válasza:
De a konditermi csavok a menok,de szerinted gyakorira milyen lanyok.jonnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!