Hogyan legyen szép arcom?
labellót azért csak használhatsz, arcbőrrel menj kozmetikushoz, használj krémet!
A táskákra pedig van egy állítólag hatásos módszer... használt teafiltert kell a szemre rakni, és kb 5 percig rajta hagyni... elméletileg beválik.
Remélem segítettem :)
Szia! Rengeteg ilyen témájú videót találhatsz az interneten, az egyik kedvencem Michelle Phan videója ( https://www.youtube.com/watch?v=yur1OmPly3k), ez angolul van, de magyar videós lányok is csinálnak ilyen bőrápolásos videókat, amelyek annyiból jobbak, hogy a termékek, amiket használnak, megvásárolhatóak itthon egy drogériában. Ha megnézel egyet-kettőt, akkor összeáll egy kép, hogy nagyjából milyen lépéseket végezz reggel/este. Én nem mondom, hogy mindet csináld, minden nap, mert macerás tud lenni, de hogy reggel és este kitisztítsd az arcbőröd, az nagyban segít majd, hogy a pattanások eltűnjenek (saját tapasztalat).
A másik tanácsom, hogy ne feltétlen a legdrágább termékeket vedd meg, mert az nem garancia arra, hogy neked beválik. Próbálkozni kell, hogy melyik terméknél tapasztalsz javulást a bőröd állapotán, és akkor amellett kitartani. Én pl. a dm-ben a legolcsóbb arckrémet vettem meg, és nagyon jól bevált.
És még valami. Nem ajánlom a Labellót, tudom, hogy sokan használják, de számos ismerősöm tapasztalta, hogy inkább szárít, illetve csak időszakosan segít. A legjobb ajakbalzsam amit a gyógyszertárban kapsz, de a Neutrogénás is nagyon jó, bár az valamivel drágább.
És még valami. Lehet, hogy a sulidban nem engedik a sminkelést, de talán azt megteheted, hogy alapozót/korrektort használsz, ugyanis a karikákat a szem alól sajnos teljesen nem lehet eltüntetni, ez akár az arcod alakjának is köszönhető, de egy kis korrektor csodákat tehet, és ha mértékkel használod, senki nem tudja megmondani, hogy van rajtad smink.
Sok sikert a szép bőr eléréséhez, nem lesz se egyszerű, se gyors, de a végeredmény megéri!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!