Mit tegyen hogy szép, hosszú körme legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az egyik barátnőmnek( 11-éves) nem igazán akar nőni a körme! Nagyon szeretne egészséges, szép, hosszú körmöket ( egyébként gondoltunk arra hogy örökletes mert az édesanyjának sem nő sokat a körme!) Igazából neki is nő 2-3 mm-t és megáll onnan csak törik neki! Peedig nyagyon jól tud körmöt díszíteni! Nagyon ügyes! mit javasolnátok hogy egészséges, szép körmei legyenek? Ő nagyon ügyel a körmei egészségere mert mindig használ alaplakkot / körömerősítőt ( AVON körömesrősítő) a körömlakk alá. ( 1-2 hétig tartanak a körmei azután kezd kopni a lapp , ledőrzsöli vár 1-2 napot és csinál új körmöt! ) tehát pihenni is hagyja körmeit! igazából van hogy ( ha nincs ideje) még egy hétig sem festi ki de azért az ritka eset! :) A válaszokat előre is köszönöm! :)2015. máj. 11. 15:15
1/2 anonim válasza:
Egészséges életmód a lényeg, hogy megkapja a szervezet a fontos vitaminokat meg mindent.
Aztán még az fontos hogy megfelelő szereket is használjon, az Avon például nem az, mert az egy ócska márka. Helyette ilyen márkákat vegyen: OPI, Alverde, Artdeco.
2/2 dika5 válasza:
A köröm állapota örökletes, ezt magamról tudom, nekem is olyan, és anyukámnak is olyan volt. Nem vagyok már fiatal, de még mindig töredezik. A körömerősítés vitaminokkal egy kicsit használ, de ha abbahagyod megint olyan lesz. Az Avon nem olyan rossz márka, kicsit használ, olivaolaj is jó, de végső megoldás szerintem erre nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!