Hol veszitek a gyantagépbe a gyantát ill lehuzó csíkot?
én általában a rossmann-ban vagy a dm-ben szoktam. olyan 800-900 körülibe kerül a gyanta, bár már régebben vettem, a csíkot meg meg nem mondom mennyibe kerül mert már.
de lehet venni nagyobb 100Ft-os üzletekben is. az árat nem tudom pontosan, talán a gyanta olyan 500 Ft körüli, a papírt itt se tudom.
annyi, hogy vigyázz a 100 Ft-osossal, mert beleraktam az Xepil gyantamelegítőmbe és alig lehetett kiszedni. de ne ijedj meg, valahogy kijön meg a gép se romlott el tőle :D
rossmannba mindkettőt, ott olcsóbb. a lehúzócsíkot a legnagyobb csomagban veszem.
néha olajozd be a készüléket belülről, hogy ne ragadhasson bele a patron.
Általában ha akciózzák, akkor veszek többet (a narancssárga dobozost, abba van még 5 lehúzócsík is, ugyanaz a patron, mint az x.-epil, csak olcsóbb).
Alapból a dm-ben a legdrágább.
Most a müller-ben lesz akciós, 460. Lehúzócsíkot az 50 db-os x-epilt szoktam venni, 650 körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!