Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Érdemes a Vateráról vásárolni?

Érdemes a Vateráról vásárolni?

Figyelt kérdés

2015. júl. 17. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Érdemes. Persze attól függ, hogy mit, milyen állapotút és mennyiért.
2015. júl. 17. 11:08
 2/8 A kérdező kommentje:

[link]

[link] Ezt a kettőt,mind kettő új állapotú

2015. júl. 17. 11:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerinted megéri megvenni?
2015. júl. 17. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
A paróka 1800 ft körül van ebay-en szóval onnan érdemes rendelni inkább. A maszkot is biztos megtalálnád ott sokkal olcsóbban.
2015. júl. 17. 13:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen megtaláltam de ebayon nem érdemes vásárolni úgy hallottam.Valakinek meg se jött a csomagja és ott csak bankkártyával lehet fizetni
2015. júl. 17. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Ebay sokkal biztonságosabb a vateránál, mert ha nem jönne meg a csomag még visszakapod a pénzed. Vaterán én soha nem kaptam vissza a pénzem, én 1 év alatt 6 csomag "veszett el". Ebayen 5 év alatt csak 1. Visszakaptam a pénzem azonnal. Bankkártyája meg már mindenkinek van, nem?
2015. júl. 17. 19:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen csak tudod anyum nem szeret bankkártyáról fizetni mert fél hogy leveszik a pénzét.Amúgy meg ebayról is mondtak már olyat hogy nem hozták ki és befizették.De akkor ezek szerint maradok az ebaynél.Esetleg más oldalt tudsz?
2015. júl. 17. 19:38
 8/8 anonim válasza:
Akkor vedd meg a boltban 2x annyiért
2015. szept. 10. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!