Hogyan kell vaterarol vasarolni? Nem csinaltam meg ilyet meg a szuleim se biznak benne nagyon felek hogy atvernek hogy talan elore kifizetem a dolgot es nem hozzak ki vagyis atvernek. Hogy fogjak hozza engem fokent a FIZETES erdekel. Az hogy zajlik?
Ezeken az aukciós oldalakon eladók és vevők kölcsönösen értékelik egymást. Vásárolj olyantól, akinek már sok eladása volt, s az értékelés szerint kifogástalan, vagy nagyon jó. (90%) feletti.
Itt van pl. egy termék:
Jobb szélen látsz egy zöld hátterű dobozt.
Benne:
Eladó: javoliwebaruhaz(849) )négy szürek csillag)
100%
Regisztráció időpontja: 2012.04.19.
Kérdés az eladótól Kérdezzen az eladótól!
Az eladó további termékei
Feliratkozás az eladó termékeire
Mit jelent ez?
849 ember értékelte a tevékenységét.
100% a minősítése, azaz nagyon megbízható eladó
Tavaly áprilisban regisztrált az oldalra.
Ha rákattintasz a nevére, akkor látod részletezve is.
1089 adásvételt bonyolított, 9 semleges értékelést kapott, negatívat egyet sem, s összesen 858 vásárlója értékelte.
A semleges értékelést akkor adják, ha az üzlet mégsem jött létre, de senki nem hibázott.
A fizetésnek több módja van, ezt az eladó határozza meg.
Készpénzfizetés személyes átvételnél, utánvétes posta küldemény, előre utalás bankon keresztül stb.
Természetesen kölcsönös bizalomra szükség van,de mint az előttem író megfogalmazta teljesen letudod informálni az eladót.Viszont az is fontos,hogy Te is csak akkor üss le valamit ha teljesen tájékozódtál a termék felől is,mert Téged is értékelni fog az eladó.
Példának itt vannak az én értékeléseim. Nekem például egyértelműen az a célom hogy a vevő meg legyen elégedve,mert annál többen fognak vásárolni tőlem.
Kiválasztasz egy terméket.Megveszed.Akkor az eladó kap egy értesítést a vaterától amiben a te adataid vannak.Ő, az eladó elküldi neked a számlaszámát amire átutalod a termék árát és a postaköltséget.Amikor megkapja a pénzt akkor postázza a terméket.
Egyszerűbb ha személyesen áttudod venni,mert akkor a helyszínen, a termék átvételekor tudod kifizetni,és postaköltség sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!