Mit csináljak hogy hizzon a baratnőm?
Majd a barátnőd eldönti, hogy ő maga mit akar csinálni a testével. B___szki, nem egy tárgyról beszélsz, amit átfestesz/átfaragsz/átalakítasz, hanem egy élő, lélegző emberről.
Meg is értem, hogy vissza akar fogyni, nemhogy még hízzon 20-30 kilót. Ha van egy csöpp esze, akkor kidob téged mihamarabb.
Biztos marhára örülne, ha a koleszterinszintje az egekbe repülne, cukorbeteggé válna, visszeresedni kezdene, alvási apnoe alakulna ki nála és folyamatosan fájnának az izületei.
Megtapsolhatod magad öregem, ritka intelligens lehetsz, gratulálok...
(Nem hiszem el, hogy feljövök ide az oldalra két hét kihagyás után és már az első kérdés, amit megnézek, felb___ssza az agyamat.)
"Nem olyan nagy kérés.."
Nem olyan nagy kérés??? Az, hogy hízzon meg 100 kilósra? A legtöbb nőt még 5 kiló felesleg is zavar magát, enni is elég ahhoz, hogy ne érezze jól magát a bőrében, szerinted vízilóként hogy fogja érezni magát? És akkor az egészségügyi oldalról még nem is beszéltünk..
Akkor a barátnőd se 100-as, hogy képes tönkretenni az egészségét (és az életét) miattad. Utálni fogja magát, ahányszor tükörbe néz, mert egy hülye majom miatt képes szétcseszni magát. "Jó" esetben még depressziós is lesz a végén, aztán szedheti a Xanax-ot.
És ha szétmentek és nem tud visszafogyni a szerencsétlen? Vagy ha mégis sikerül neki, akkor ott marad a sok fölösleges kinyúlt bőr. Jól tönkreteszed az életét, ügyes vagy! Egy normális, épeszű ember nem akar változtatni a párján, ha meg mégis, akkor az már régen rossz...
Kamu szerintem is.
Nekem sikerült egyszer 30 kg-t híznom. Nem is az zavart, hogy kövér lettem, hanem az, hogy ezzel a 30 kg-val striák is jöttek. Az pedig minden, csak nem szexi és kívánatos.
Na, akkor mégis összeilletek, agyban.
Sok hülye ezen a bolygón... Jönnek a hírek, hogy ilyen bolygót meg olyan naprendszert találtak, de egyikről sem tudják írni, hogy holnap odamehetnénk, mert ott értelmes mindenki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!