Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szoliba bejöhet velem a barátnőm?

Szoliba bejöhet velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülye kérdés, meg nem kell, mert megoldom magamtól is stb.

Csak igazság szerint én elsősorban félelem leküzdés miatt szeretnék szoláriuma menni. Eléggé klausztrofóbiás vagyok és ezt szeretném leküzdeni.

A kérdés pedig az, hogy barátnőm bejöhet-e esetleg velem, hogy beszéljen hozzám meg ilyesmi? :O

18/L

2015. jún. 11. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs akadálya :)
2015. jún. 12. 00:51
 2/4 anonim válasza:
Liftbe menjetek inkabb az ugy nem gaz:)
2015. jún. 12. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:
a kabinba biztos nem mehet be veled, kinn várakozhat az előtérbe, esetleg odaállhat elé, de beszélni nem fogtok tudni közbe, nem fog behallatszani amiket mond.
2015. jún. 12. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Általában úgy van, hogy van egy molinó, amit le lehet engedni. A gép előtt van egy rész, ahol át lehet öltözni, nem hiszem, hogy probléma, ha ott van veled. Egyébként tényleg lehet nem hallani majd, hogy ő mint mond neked, a ventilátor hangja elnyomhatja
2015. jún. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!