Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehet gyorsan és...

Hogyan lehet gyorsan és viszonylag "roncsolás mentesen" kivilágosítani egy elég sötét hajat?

Figyelt kérdés

Egy éve festem sötétbarnára az alapból homokszőke hajamat, de akárhány festéket kipróbáltam egyik sem ad természetes hatást. Így sem rossz a színe de inkább ilyen "boszorkányos" feketés-lilás már, mintsem természetes csoki vagy gesztenyebarna.

Szőke mellírt szeretnék bele, de ehhez ki kell világosítanom legalább a felső réteget egy jó középbarnára vagy mogyoróbarnára, hogy jól mutasson benne a szőke, sajnos a jelenlegi sötét, feketés színhez nem passzolna.

A mostani hajszínem hasonló ehhez:

[link]

kb ilyen sötét és a fénybe vöröses-lilás árnyalatú.

és ilyesmire szeretném:

[link]

[link]

Fodrászhoz nem szívesen mennék, elég rosszak a tapasztalataim, van valami jó módszer hogy el lehessen érni ezt a színt?

2015. júl. 14. 16:29
 1/9 A kérdező kommentje:
És a világosítással együtt, hogyan lehetne eltüntetni az erős vöröses árnyalatot?
2015. júl. 14. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Sunkiss Jelly?
2015. júl. 14. 16:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Egyébként annak a színnek mi a neve amit az utolsó képen linkeltem? A mogyorónál picit világosabb:)
2015. júl. 14. 16:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Hallottam róla, de inkább világosabb hajra ajánlják. :(
2015. júl. 14. 16:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha rákenek valami extra szőkét, mert gondolom csak az szívja a színt, aztán befestem sötétszőkére vagy világosbarnára (ami kb ugyanaz)?????
2015. júl. 14. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Nincs roncsolásmentes világosítási mód.

És semmire nem mégy a szőke festékkel, mert nem fogja be a hajadat, ha előtte nem szívod le a színt.

A Sun Jelly ugyanúgy hidrogén peroxid, mint amivel a fodrász dolgozik. Nem kímélő, csak épp kevesebb van benne, ezért nem olyan hatékony.

2015. júl. 14. 17:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem. És ilyen hidrogén peroxidot honnan lehetne venni? Gondolom akkor répa sárga lennék, mint általában a sötét hajú emberek a leszívatás után.
2015. júl. 14. 17:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Gyógyszertár.
2015. júl. 14. 17:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha otthon teljes hozzáértés nélkül leszívatod akkor nem olyan lesz a hajad amit belinkeltél hanem összevissza foltos felemás, feltéve hogy le nem ég az egész. Inkább használj hajradírt, az kevésbé roncsol.
2015. júl. 14. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!