Az baj, ha én inkább ilyen lány vagyok? (Lent)
Szóval, én mindig is jobban szerettem az esős időt, az ijesztő filmeket, mint a happy end-eket. Kedvenc filmem a Constantine. Szerettem mindig a sötét elvont könyveket, természetfeletti dolgokat. Soha nem barbiztam.
Ez baj, ha én ilyen vagyok nem pedig ilyen cicababa, akinek az a legnagyobb problémája, hogy elfogyott a szemhéjpúdere.(?)
Ez a típusú kérdés a leggyűlöltebb típusom.
A farkam tele van az ilyenekkel, azokkalakik azt hiszik, különbek a többieknél és baromi különlegesek. Hasonló vagyok hozzád, de rohadtul elegem van azokból, akik szidják a cicababákat. Ők úgy szeretik, ők úgy tetszenek maguknak, és attól még hogy plázacica valaki és szolizott bőre van, meg hidrogénezett haja, még nem lesz buta.
Ja, és a legdarkabb, legolvasottabb sátánista gothnak is lehet a legnagyobb problémája, hogy elfogyott a szemhéjpúdere.
Baromira nem vagy szimpatikus, és baj hogy ilyen vagy, bocsi. Egoista vagy és kicsit sem liberális. Nőj fel.
Nem legalább érdekes vagy.
Én is csak az ijesztő, bonyolult vagy érdekes filmeket szeretem.
Én sem barbiztam, de lehet hogy csak azért mert fiú vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!