Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is gáz ha összeér...

Stefan88 kérdése:

Szerintetek is gáz ha összeér a combom? (kép)

Figyelt kérdés

Azt látom mindenhol, hogy a virsli lábak a divat, szerintetek is gáz az ilyen comb? Mit tudok tenni ellene?

[link]

[link]

2015. júl. 12. 18:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Miért? Mi bajod a guggolással?
2015. júl. 12. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:
XD szerintem nem azzal van baja.
2015. júl. 12. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:
troll pls :D inkább a hasaddal foglalkoznál! :D
2015. júl. 12. 19:24
 14/16 A kérdező kommentje:

Akkor nemtudom mivel értem el az antipatikus érzelmet a #10 válaszolónál, de hátha megsúgja :D

A pocimat meg kérem nem kritizálni :D

2015. júl. 12. 19:27
 15/16 anonim ***** válasza:

na jót nevettem :D Elsőnek azt hittem egy újabb tini lány lesz a kérdező, bár még gondolkoztam is a kép láttán, hogy jézus egy lánynak ilyen szőrös a lába?:DD

na de rájöttem mégsem ... :DDD

Nekem is összeér, nem durván, de már nem foglalkozom vele, ha valakinek kelleni fogok, elfogad a combikáimmal együtt :D

21/N

2015. júl. 22. 15:12
 16/16 A kérdező kommentje:

Nah a végén még a szőrös lábam miatt lesz komplexusom :-D Gyantát neki :-P

Csak viccelek... és még mindig nem baj ha egy lánynak "összeér" a combja ha attól még szép a lába és formás a feneke. Mármint az én izlésemnek... persze vannak akiknek a most divatos virsli lábak tetszenek, de az az ő dolguk.

Nah jó, az nem nagy baj ha a lány lába nem ennyire szőrös. :-P

2015. júl. 27. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!