Szerintetek is gáz ha összeér a combom? (kép)
Azt látom mindenhol, hogy a virsli lábak a divat, szerintetek is gáz az ilyen comb? Mit tudok tenni ellene?
1. Válaszoló,szerintem fiú mert latszik neki ... Meg nagyon szoros a lába,egy lany leborotvalja.
Egyebkent a kérdésre válaszolva.. Ez a noknek van ez a "divat",hogy az csak a jo,akinek nem er ossze a combja.
Én is majdnem biztos voltam benne, hogy fiú, csak azért kérdeztem, mert nem hittem el, hogy egy férfi ilyet kérdez.
1. voltam.
6-os miert gaz noknek?!
Ez genetikatol fugg!! En vékony vagyok,de összeér a lábam,genetikaa.
Jólvan nah, próbáltam irónikusan görbe tükröt állítani a mai női ideálnak. Igen, a csajok szoktak teljesen elkeseredve lenni, ha összeér a combjuk. Ami szerintem egyeltalán nem hátrány, sőt előny ha a lánynak van combja és feneke és nem egy piszkafa. És már férfiak között is terjed eme baromság, főleg azok között akik metroszexuális divattal szinte női farmereket vesznek fel, mert a férfi farmer mind lóg rajtuk.
Amúgy meg unatkozom :D Guggoljatok csajok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!