Ősszel lesz a 14. szülinapom és köldök piercinget kapok ajándékba. Kb mennyibe kerül? Nagyon fáj? Meddig nem érheti víz? Teszi órán ki kell majd vennem? Tapasztalatok?!
Legalább lapos, sportos hasad van? Mert manapság csak ronda hájas hordóhasakon láttam ilyesmit, az meg irtó ronda.
Kb 6000 ft, fáj de kibírható, a nyáron már nem igazán mehetsz strandra vele, mert elfertőződne. Tesi órán ki kell venni, vagy edzés előtt is meg hasonlók, a saját érdekedben, mert ha kiszakad az rosszabb lesz.
5000-7000 Ft-ig, ez függ az ékszer anyagától (orvosi fém,bioplast,titán). Mindenkinek más a fájdalomküszöbe. 2 hétig csak zuhanyozni szabad vele,nem szabad áztatni! TILOS az ékszert a gyógyulási idő alatt kivenni, mert jó eséllyel perceken belül már nem lehet visszatenni (beforr a lyuk)!!
Milyen tapasztalatra vagy kíváncsi? Én a lányomnak tuti nem engedném 14 évesen,de ez ízlések és pofonok kategória. Azt is vedd számításba,hogy van akinek kilöki a szervezete a köldök pc-et,mert idegen tárgyként érzékeli (mert hát végül is az is...senki nem ezzel születik) vagy vadhús is keletkezhet.
Jó olvasgatást!
Azt elfelejtettem, hogy azért 14 évesen elég gáz, ha átszúratod, még kislány vagy...már bocs!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!