Lányok ez sok elvárás?
Tényleg nem szoktál inni? :O meg nem is dohányzol? :D
Hát ez nagyon jó. :D
Sok, de a legtöbb embernek hasonlóan sok van.:) A probléma csak ott kezdődik, ha nem állsz szóba egy lánnyal, csak ha 9/9 elvárásodnak megfelel, főleg, hogy ezek bármikor változhatnak. Mi van, ha 1 év boldog kapcsolat után levágatja a haját, vagy éppen nem 100%-ig szőrtelen, stb. Ideálnak jó, de a legtöbb ember nem jön össze az ideáljával, mert teljesen irreális álmokat kergetni, ha épp szerelmes az ember. Persze ha szexpartnert keresel, akkor oké, ott a külső a döntő.
A jellemét illetően viszont elég kevés igényed van, pl nem írtál se hűséget, se humort, se intelligenciát, se magabiztosságot.
Nem sok, ilyen alap dolgokat én is elvárok a fiúktól. Pl hogy ápolt legyen, jóképű, kidolgozott testű, rövid hajú, 180 cm körüli, jó a szexben és kedves. Csak nekem még van mellette néhány extra kívánságom is mint a hűség,odafigyelés,becsületesség,magabiztosság. A pénz nem olyan fontos.
Szóval még kevés is, amit írsz sztem.
Egyébként rám minden igaz amit írtál, na és rád amit én írtam?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!