Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tengerpartra műköröm?

Tengerpartra műköröm?

Figyelt kérdés
Nyaralásra szeretnék műkörmöt. Egyébként is szokott lenni, de most valami különlegeset szeretnék. Viszont 16án ér rá a körmös mi meg csak 26án megyünk. Nem lesz nagyon gyatra addig? Hogy fogja bírni a tengervizet?
2015. júl. 7. 08:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy hogy bírja. Hát, ha lenövésed lesz addigra, akkor majd gyönyörűen odarakódik a só a vízből ahányszor fürödsz, de amúgy más gondod nem lesz vele.
2015. júl. 7. 08:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyrészt tíz nap alatt lenő az egész, másrészt meg minek a tengerpartra műköröm???
2015. júl. 7. 09:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Most megbeszéltük, hogy előtte való nap rendbeteszi mikor megyünk. A minek kérdésre a válaszom annyi, hogy minden számomra fontos eseményre szoktam valami különlegeset csináltatni, hétköznapra magamnak csinálom általában. A hogy fogja bírni pedig arra irányult, hogy sokan mondták a sós víztől leoldódott a zselé.
2015. júl. 7. 09:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Szép is lenne, ha a "mezei" tengervíz oldaná a zselét...:D a zselét csak a reszelő oldja, semmi más. Főleg nem a sós víz.
2015. júl. 7. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez egyénfüggő h mennyire nő le, nálam a 10 nap még nem feltűnő. De ha neked nagyon lenő, ezúttal elmehetsz más körmöshöz is, vagy akár olyan helyre, ahova nem kell bejelentkezni. A körmösöd biztos megérti ezt, nekem is előfordult már, körmössel, fodrásszal, olyan is h nyaraláson kellett csináltatnom új körmöt, frizurát, az ilyen gyakori.

A tengervíztől semmi baja nem lesz! A homok só stb lerakódhat, dehát ez a saját körömre is igaz, ha esténként ápolod nem vészes.

2015. júl. 9. 18:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi ! Igen, gondolkodtam máson is, de nem szeretném megbántani, hogy a számból se*get csinálok :( Jó barátnőm, nem rég végezte ez a sulit.
2015. júl. 9. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a helyébe tuti nem sértődnék meg ezen ill. mondhatod azt is h a nyaraláson töltetted újra. De tény, h a barátság fontosabb, úgyh sztem, adott esetben, kicsit lenőtt körömmel is ki fogod bírni, leesni a sótól biztos nem fog. :)
2015. júl. 9. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Pár napja jöttem haza az egyhetes görög nyaralásból, jelentem a körmeim tökéletesen bírták, a sós vízben még kb jobban is csillogtak mint amúgy. (indulás előtt 3 nappal csináltam újra, és még most is tart 5 nappal a hazatérés után)
2015. júl. 14. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!