Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek az egyszínű...

Szerintetek az egyszínű műköröm gáz?

Figyelt kérdés
Már többször gondoltam rá, hogy jó akkor csináltatok valami szépet, valami érdekeset, de végül mindig arra jutok, hogy legyen egyszínű. Talán még az átmenetes csillámporos tetszik, de a strasszok, kövek meg az ilyen csíkos, pöttyös, indás minták nem. Az előbb felsorolt mintáknál bonyolultabb dolgot, pl. virágokat meg nem feltétlenül mernék rábízni és nincs nagy választék, szóval nem tudok máshoz menni. Múltkor is csak egyszínű lett, tetszeni tetszik, de olyan hülyén érzem magam miatta.
2015. jún. 20. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz, sőt, egyre többen kérik.
2015. jún. 20. 11:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sokszor van egyszínű,főleg most nyáron.Pink,barack,korall,babarózsaszín,citrom...annyira jól mutat szerintem,főleg egy lebarnult kézfejen.Szóval hajrá,nem gáz! ;)
2015. jún. 20. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz :) enyém is olyan általában,sőt most olyan rövid,mintha igazi lenne.
2015. jún. 20. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Amúgy a kövek általában 1-2nap után leesnek, akármilyen gyönyörűen is rakják fel.

Ha meg a zselébe be van építve a kő,akkor egyrészt nem fog fényleni,másrészt dudoros-vastag lesz a köröm.

Egyszínű is lehet szép,pláne valami csodás gyűrűvel,karkötővel!

2015. jún. 20. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, nekem is jobban tetszik. Legalább több mindenhez illik. :-)
2015. jún. 20. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem gáz, az a szép, letisztult, és ízléses. 18 éves kor után már illene kezdeni kinőni a mindenféle színes izékből...
2015. jún. 20. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

Mondjuk én 20 éves létére mindenféle cuki körmöket csináltatok....

Imádom a pöttyös, csíkos, virágos, lepkés stb. körmöket.

Úgy vagyok vele, ha ugyanannyiba kerül miért ne? :D

Amúgy meg, ezzel a 18 éves dologgal nem értek egyet.

Nagymamám is csináltat pink körmöt és nagyon ízléses...

Jó mondjuk azért viselni tudni kell, hogy ne nézzen ki gázul... ;)

2015. jún. 20. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:
14%
Nem tudom, nekem a színes, csilivili, pillangós, mintás körmök idétlenek, és kissé gyerekesek. Én sosem viselnék olyat...de persze ízlések, és pofonok :)
2015. jún. 20. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!