Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A bőrünkre vagy a ruhánkra...

A bőrünkre vagy a ruhánkra kell fújni a parfümöt, ha azt szeretnénk, hogy tartósan illatosak legyünk?

Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 14:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
A bőrünkre, de nem tudom hosszú távú hatás nem lehet-e káros, rák vagy bármi.
2015. júl. 6. 15:11
 2/12 anonim ***** válasza:
20%
Fül mögött, csukló...Ezeken a pontokon tartós a valódi parfüm.
2015. júl. 6. 15:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Ruhán tartósabb... a bőr melegebb, onnan hamarabb elillan.
2015. júl. 6. 15:32
 4/12 Eszter121 válasza:
100%
Hajra és ruhára
2015. júl. 6. 16:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Ruhán nekem 2-3 napig is érezni. Bőrön 1 napig sem.
2015. júl. 6. 17:25
 6/12 anonim ***** válasza:
46%
Minden nap ugyanazt a ruhát viselitek?
2015. júl. 6. 21:52
 7/12 anonim ***** válasza:
ruhára, bőrre. nyáron csakis ruhára, mert bőrre fújva fényérzékenységet okozhat az uv sugárzás hatására, és nem akarok foltos bőrt. meg hamarabb is elillan nyáron bőrről.
2015. júl. 6. 22:58
 8/12 anonim ***** válasza:
"Az egyiptomiaktól eltérően, akik a fejüket dörzsölték be a parfümmel, a görög filozófus Diogenész a lábát dörzsölte be vele. Így érvelt: ˝Ha a fejedet kened be vele, elszáll a levegőbe, és csak a madarak érzik a jótékony hatásukat, de, ha a lábamra kenem, az illat az egész testemet beborítja, és nagyszerűen felszáll az orromig."
2015. júl. 6. 23:19
 9/12 anonim ***** válasza:
6: nem ilyen melegben, de télen a pulcsikat nem egy napig hordom. Volt hogy nem is direkt a ruhára fújtam, hanem a csuklómra, csak átvette a pulcsi ujja, amikor legközelebb felvettem még simán éreztem.
2015. júl. 7. 13:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Viszont általában az emberek öblítőt használnak a ruhákhoz. Ha arra rákerül a parfüm, teljesen más illategyveleget kapsz.
2015. júl. 7. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!