Mitől olyan illatosak?
Évfolyamtársaimnak még délután is olyan jó illatú a bőrül/ruhájuk (?).
Olyan sok és erős tusfürdőt használnak?
Ne értsétek félre, én is zuhanyzok minden nap, de szerintem az én tusfürdőm nem ilyen erős. :P
Néha leveszem a pólómat, és a csap fölött áttörlöm magamat. Persze azzal az erővel már le is zuhanyozhatnék... De csak gyorsabb és víztakarékosabb. Aztán dezodor, aztán parfüm.
De múltkor mikor a parfümökről volt szó, mondtam hogy már vagy 7 üveg parfümöm van, és mindet kaptam. Erre egyik barátnőm mondott valami olyat, hogy használjam, hamar el fog fogyni. Mondtam hogy használom, erre hogy még nem is érezték rajtam.
Két éve minden áldott reggel fújok mind a két fülem mögé, és a pólómra vagy a nyakamra. -.-' Sőt, délután is. Szóval ennyit az én tanácsomról, éljenek a büdösek!
vannak olyan öblítők, amikben parfümolaj van, így egész nap lehet érezni.
vannal parfümolajos tusik és testápolók is...
ha jó helyre fújod a parfümöt, akkor te és mások is érzik egész nap!
Fontos, hogy min. edp kategóriás legyen, mert az alatt nem érezni egész nap. ha tudsz, akkor használj parfüm minőséget.
Ehhez elég, ha csak reggel fújod be magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!