11/23 anonim válasza:
Milyen felsőtest? Arra gondolsz, amit szinte teljesen kitakarnak a karok? :) A csodás pixelsűrűség miatt nem látom tisztán, de mintha lenne némi felesleg a hason... Csak a felsőtest önmagában nem elég, de így erre a fantörpikus képre csak azt lehet mondani, hogy nem rossz, de jótól még messze van. Nagyon álvagány vagy ezzel a beállással, a képpel és az még rátesz egy lapáttal, hogy ITT kérdezgeted a lányokat, nem pedig az usziban. :D
13/23 anonim válasza:
Micsoda képkivágás :D
Nekem nem jön be, semmit sem vált ki belőlem, pedig nem vagyok leszbikus.
Nem érdekel, a pasik fejét szoktam megnézni, arc haj stb. Illetve stílusérzék ami még fontos számomra.
De haver, az én hasam kockásabb ennél pedig alig van időm edzeni a munka mellett :DD
20/lány.
14/23 A kérdező kommentje:
sörhas:D
2010. márc. 3. 20:46
16/23 anonim válasza:
Átlagos, semmi extra. Ez a beállás nevetséges, hű de menő leszel tőle...
17/23 anonim válasza:
szerintem ,ha dolgoznál rajta azzal nem rontanád el :D
18/23 anonim válasza:
a hasából nem sokat látok, amúgy szerintem egész jóóó
19/23 anonim válasza:
már nem azér de ha eltakarod a kezeddel hogy mondjam meg? :D De nem látszik rossznak, szerintem ha túl izmos egy pasi az sem jó
20/23 A kérdező kommentje:
tudom hogy szarul van csinálva régebbi kép
2010. márc. 3. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!