1/11 anonim válasza:
Nem. Mindig az jut eszembe róla, hogy nyálas.
2/11 anonim válasza:
Lány vagyok,de nekem nagyon tetszik.Sokkal szebb,mint a hegyes,kétcentis,virágos,csillagos,kék-zöld-ezüst ocsmányságok.
3/11 anonim válasza:
Bocsi,lány vagyok de egy kis kritikát szeretnék mondani:
a fénye nagyon szép,de a formája nem nagyon.Néhány körmödön mintha kisebb lenne a fehér rész,és van,amelyik rosszul van "kiformázva" azaz reszelve.Szerintem ebből a szempontból nem annyira igényesek..
4/11 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem is jobb mint a több centis műköröm. De igaza van az előttem szólónak, van amelyik ujjadon nem ugyanolyan hosszú a fehér rész.
6/11 anonim válasza:
Ezt francia manikűrnek hívják,és szerintem is szép,én is szoktam ilyet csinálni magamnak.Ha nincs otthon hozzá sablonod,akár cellux ragasztóból is csinálhatsz,én is ugy szoktam.;)
8/11 anonim válasza:
Szerintem is szép, látszik, hogy igényes a gazdája :)
9/11 anonim válasza:
én is csaj vagyok, nekem nagyon tetszik! Büszke lehetsz rá, sokkal szebb mint a kétcentis műanyagok.
10/11 anonim válasza:
(nem műköröm) nah ezt vhogy magamtól is kitaláltam volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!