Fiúk, ti a strandon nézitek a lányok fenekét/mellét?
Figyelt kérdés
Nem kell rögtön nekem esni,csak kíváncsi vagyok.:D Jah és amúgy is erre van a gyakori kérdések,szal le lehet állni,akinek nem tetszik vmi,nem kell idejönni. (:2010. márc. 3. 16:58
11/25 anonim válasza:
banyek..csukott szemmel járunk :)
12/25 anonim válasza:
Primitiv világban élünk? Nem hinnem. Ez már a mai fiatalság. Gondolom nem tudtad de ez a század sexuálisan túl fűtött. És mért ne csodálhatnánk a nőket strandon vagy bárhol? Nem értem hogy ez mitől primitiv.. Kiváncsi lennék honnan vetted. 100 meg 200 ével ezelött sem volt máshogy.
13/25 anonim válasza:
csak akkormég tudták ezt diszkréten csinálni. és nemúgy h kiesik a szemük, csorog a nyáluk, stb. ez a primitívség. nem az h diszkréten megnézi
14/25 anonim válasza:
Amúgy ez olyan álszentség, hogy "primitív dolog", én lány vagyok, de őszintén a csajoknak is kifolyik a szemük egy-egy tökéletes felsőtest láttán...Szóval ez nem a pasikra jellemző,csak az önbizalomhiányosok meg a paranoiások akadnak ki rajta...
15/25 anonim válasza:
mint már említetem önbizalomhiányos na az nemvagyok, és paranoiás sem, barátom is mindig idegbeteg lesz ha elmegyünk vhova, mert megbámulnak páran, pedig diszkréten és szolidan öltözködöm.
de mégis primitív dolognak tartom a pasik nyálcsorgatását. diszkréten meglehet nézni igen, de nem úgy h folyik ki a szeme, csorog a nyála meg vigyorog mint egy vadalma. ezek undorítóak, ennyi.
és nem, nekem nemfolyik ki a nyálam ha egy jó felsőtestet látok, ránézek, elkönyevelem h nemrossz és itt vége is van. mással foglalkozom.
16/25 anonim válasza:
Ú, hallod, te nagyon gáz vagy...
17/25 anonim válasza:
Ne nagyon bizonygasd hogy nem vagy az, meg hogy a pasid mennyire őrül meg mikor téged néznek, mert még a végén nem hisszük el :-))
18/25 anonim válasza:
oké, én befejezem, de akkor legyetek szívesek és ne jelentsétek ki minden nő nevében h nekik is csorog a szemük egy j felsőtesttől, éshogy a nők is ugyanúgy gúvadnak a pasikra, mert ez nem igaz.
19/25 anonim válasza:
Amelyik fiú azt mondja, hogy nem az hazudik! :D
20/25 anonim válasza:
hát lány vagyok de sztem ja eléggé nézik a fiuk a szépalaku lányokat. énis szeretem nézni a joseggű helyes izmos (hosszuhaju) pasikat :D 15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!