Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőke vagy fekete? Melyik...

Szőke vagy fekete? Melyik hajszín tetszik jobban és miért?

Figyelt kérdés
A kérdésem nem vonatkozik semmire vagyis nem azért kérdezem,hogy milyenre festessem be stb:D
2010. márc. 3. 12:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
fekete:P
2010. márc. 3. 18:42
 22/28 anonim ***** válasza:
55%
fekete. feketén boldogabb vagyok mint szőkén voltam. különleges szín, valóban egzotikus a fekete és bizony szépen csillog. a fekete démon jobban tetszik a pasiknak is, van benne valami tűz és szeretik a déli típusú nőket. nekem jól áll, főleg a zöld szemeimmel jó kis páros. nem öregíti azt akinek jól áll ez a szín. a szőke közönséges szín, szerencsére hamar rájöttem és már semmi pénzért nem lennék az.
2010. márc. 3. 22:50
 23/28 anonim ***** válasza:
59%
a fekete,mert misztikusabb,titokzatosabb,és valóban szebben csillog..
2010. márc. 4. 14:24
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Szőke! :D De ez attól függ, van akinek ez áll jól, van akinek az. :) Van akinek meg a vörös......
2010. márc. 4. 16:59
 25/28 anonim ***** válasza:
Kinek mi áll jól.:) Nekem hosszú fekete hajam van,ez áll jól,szőkét el se tudnám képzelni magamon:D de ismerek olyat akinek kifejezetten a szőke áll jól,mert kipróbálta a feketét az borzalmasan állt neki,aztán visszafestette szőkére.Teljesen egyénfüggő.Magamon mindenképpen a feketét szeretem.:)
2010. jún. 18. 18:33
 26/28 anonim ***** válasza:
59%
Attól függ milyen szín áll neki jól:) szerintem lehet szép egy szőke, és egy fekete hajú lány is. de inkább a szőke, ha mindenképp választani kell...
2010. aug. 3. 21:42
 27/28 anonim válasza:

Nekem szőke lett a hajam barnárol :) Mert így tetszik :D

Bár már ezt is kezdem unni.. Szerintem a szőkét hamar meglehet unni.

Bocs a 6 év kimaradásrol :D

2016. szept. 26. 05:44
 28/28 anonim válasza:

Szerintem fekete,voltam már szöke is, de az eléggé megviselte a hajam, vékonyszálú eléggé, mióta feketére festem, szebb, és erősebbnek érzem, mint amikor szőke voltam... :)

A szökités, fénytelenné, fakóvá teszi a hajat...

25/N

2022. nov. 17. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!